04.09.2003
Întrebarea nr 4 (4 septembrie 2003): Care este secţiunea concursului internaţional "George Enescu" care a fost reluată în ediţia 2003, după ce a mai fost inclusă în program doar în 1991?

Răspuns la întrebarea nr 2 (2 septembrie 2003): Festivalul "Enescu" a beneficiat pentru prima oară de noile spaţii pentru concerte de la Sala Mare a Palatului şi Sala Radiodifuziunii în anul 1961.

Cîştigător al invitaţiei din 2 septembrie:
Elena Nema

Lista celor care au răspuns corect la întrebarea nr 2: Madălina, Claudia Constantinescu, Romică Zaharia, Crina, Delia Bălan, Laura Vrabie, Roxana Stănescu, Santa Elisabeta, Roberta Moldoveanu, Cristina Dumitrescu, Mihaela Militaru, Ileana Ionescu, Bogdan Enache, Şerban Nae, Corina Ionescu, Narcis Voinea, Liubovi Grecea, Elena Nema, Emanuela Iacob, Cosmina Moldovan, Dana Neguţ, Maria Cristina Ungureanu, Eli Georgescu, Cristian Bădărânza, Andra Vasilescu.


Vă reamintesc că răspunzînd corect la această întrebare (sau la una din întrebările din zilele următoare - concursul se încheie pe 10 septembrie 2003) puteţi cîştiga una din cele 8 invitaţii duble pe care LiterNet le oferă la toate cele 12 concerte ce au loc la Sala Palatului în perioada 12-24 septembrie, invitaţie în valoare de peste 4,5 milioane lei.

Răspunsul dumneavoastră trebuie trimis prin e-mail la adresa [email protected] între orele 00,00 şi 24,00 ale fiecărei zile.

Nu uitaţi că răspunsurile la întrebările din concurs se află în articolele despre Festivalul Enescu care au apărut pînă în acest moment la rubrica Clickantabil şi care sînt disponibile prin accesarea linkurilor din partea stîngă a paginii rubricii respective.

În cadrul Agendei Culturale puteţi citi programul detaliat al Festivalului. Pe tot parcursul Festivalului vor exista pe situl LiterNet mai multe materiale legate de acest festival important al muzicii clasice, atît în rubrica Clickantabil semnată ca de obicei de Oltea Şerban-Pârâu, cît şi la Agenda Culturală.

De asemenea vă invităm să ne scrieţi părerile voastre despre Festival pe adresa [email protected]. Am aprecia mult ca aceste păreri să fie trimise sub formă de ataşament "word" cu diacritice româneşti, dacă este posibil arhivate cu "WinZip".

Pentru mai multe detalii citiţi Argumentul acestei rubrici.

0 comentarii

Publicitate

Sus