Întrebarea nr. 5 (5 septembrie 2003): Care este numărul de lucrări enesciene ce se vor interpreta, conform programului existent în acest moment, la ediţia din 2003 a Festivalului Internaţional "George Enescu"?
Răspuns la întrebarea nr. 3 (3 septembrie 2003): Începând cu ediţia 1998 a festivalului "Enescu" s-a inaugurat la Ateneul Român seria "concertelor de la miezul nopţii".
Cîştigător al invitaţiei din 3 septembrie: Cristian Florea
Ca amănunte lămuritoare pentru cei care nu au ştiut răspunsul corect, primul ciclu s-a numit Bach by Midnight, a fost urmat de Mozart by Midnight în 2001 şi de Beethoven by Midnight în 2003.
Lista celor care au răspuns corect la întrebarea nr 3: Florina Anghel, Elena Nema, Bogdan Enache, Anişoara Burlacu, Cristina Ichim, Alexandru Ichim, Victor Oprescu, Cristian Florea, Radu Burlacu.
Vă reamintesc că răspunzînd corect la această întrebare (sau la una din întrebările din zilele următoare - concursul se încheie pe 10 septembrie 2003) puteţi cîştiga una din invitaţiile duble pe care LiterNet le oferă la toate cele 12 concerte ce au loc la Sala Palatului în perioada 12-24 septembrie, invitaţie în valoare de peste 4,5 milioane lei.
Răspunsul dumneavoastră trebuie trimis prin e-mail la adresa [email protected] între orele 00,00 şi 24,00 ale fiecărei zile.
Nu uitaţi că răspunsurile la întrebările din concurs se află în articolele despre Festivalul Enescu care au apărut pînă în acest moment la rubrica Clickantabil şi care sînt disponibile prin accesarea linkurilor din partea stîngă a paginii rubricii respective.
În cadrul Agendei Culturale puteţi citi programul detaliat al Festivalului. Pe tot parcursul Festivalului vor exista pe situl LiterNet mai multe materiale legate de acest festival important al muzicii clasice, atît în rubrica Clickantabil semnată ca de obicei de Oltea Şerban-Pârâu, cît şi la Agenda Culturală.
De asemenea vă invităm să ne scrieţi părerile voastre despre Festival pe adresa [email protected]. Am aprecia mult ca aceste păreri să fie trimise sub formă de ataşament "word" cu diacritice româneşti, dacă este posibil arhivate cu "WinZip".
Pentru mai multe detalii citiţi Argumentul acestei rubrici.