27.11.2008
Ascultaţi din albumul Vintage Stories al trioului George Baicea - Adrian Militaru - Wolfgang Ziegler:

"Hey Joe" (4,43 Mb)
"Îmi spune mama" (2,94 Mb)


Albumul Vintage Stories, este realizat de George Baicea în colaborare cu Wolfgang Ziegler (chitară bas) şi Adrian Militaru (percuţie) şi este un material live care conţine o serie de coveruri (Hey Joe, 3rd Stone from the Sun, Cold Shot, Tin Pan Alley etc) interpretate live într-o serie de concerte realizate în Germania pe parcursul anului trecut.

Steve Clarke (compozitor/instrumentist) ne spune despre artist: "George Baicea este unul dintre muzicienii mei preferaţi din clipă în care l-am văzut cântând live în România acum aproximativ 5 ani. A creat un ton şi un feeling à la Hendrix/Vaughan şi a adăugat la asta stilul său unic de Blues'n'Funk şi a arătat lumii întregi albumul Cinderella şi, acum, noul său CD Vintage Stories. Ce binecuvântare să îl avem în lume în ziua de azi!."

Wolfy Ziegler este un basist de origine germană cu peste 25 de ani de experienţă atât în concerte live, cât şi ca instrumentist de studio. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu muzicieni renumiţi, ca: Herbert Gronemeyer, Billy Goodman, Rolf Stahlhofen Band, Claus Eisenmann Band şi a participat la înregistrarea a 25 de albume.

Adrian Militaru este un toboşar excepţional care trăieşte în Germania din anul 1970. Printre numele de referinţă cu care a lucrat de-a lungul timpului sunt Herbert Gronemeyer Rock Band, basistul Udo Jurgens şi chitaristul Volker Strifler, care face parte din Robben Ford Band.

Muzică trio-ului George Baicea - Adrian Militaru - Wolfgang Ziegler oferă un sound rafinat şi sofisticat care mulţumeşte şi cel mai pretenţios public. Originalitatea improvizaţiei încărcată de feeling şi profunzime pe de o parte şi de o tehnică impresionantă pe de alta fac din acest album o reuşită în toată puterea cuvântului


Tracklist:
1. Say What
2. Scuttle Buttin'
3. The Things that I Used to Do
4. Îmi spune mama
5. Leave My Little Girl Alone
6. Mary Had a Little Lamb
7. Tin Pan Alley
8. Cold Shot
9. Amazing Grace / Little Wing
10. Hey Joe
11. Wild Thing
12. Woodoo Child / Third Stone from the Sun
13. Villa nova Junction.

0 comentarii

Publicitate

Sus