15.01.2009
Ascultaţi din albumul Antipanica al formaţiei El Negro:

"Lasă-mă" (3,68 Mb)
"Ploaia" (3,88 Mb)


El Negro înseamnă: Bogdan Negroiu - voce şi chitară, Daniel Bevis Olteanu - tobe, Radu Niculescu - bass, Alehandro Borsan - clape, Bogdan Mayden - chitară, Sofian Miron - sax, Sebastian Serafimovici - trompetă.

Proiectul a luat naştere în 1999 rămânând până la momentul de faţă singura trupa de raggae din România.

El Negro a revenit de curând (pe 3 decembrie 2008) cu un album nou: Antipanica. Albumul conţine 14 piese, printre care binecunoscuta Ploaia, un remake după piesa Bună seara iubito, un feat. cu DJul şi MC-ul elveţian Selecta B, Ranking Sound, două dub-edit-uri şi piesa Lasă-mă - cel mai nou extras pe single care este difuzată în heavy rotation de radiourile din Bucureşti şi din ţară.

Piesele sunt compuse de băieţii de la El Negro în acelaşi registru reggae roots dinamic, iar textele variază ca stare de implicare, pornind de la mesaje sociale şi până la versuri simple şi haioase.

El Negro a petrecut 8 luni în studio pentru a înregistra albumul; iniţial albumul conţinea 20 piese dar trupa a ales cele 14 piese prin supunere la vot. Lasă-mă a fost ultima piesă înregistrată, care iniţial nu trebuia să apară pe album. Piesa a fost compusă într-o stare complet relaxată într-un jam session cu lumina stinsă. Cel mai recent extras pe single de pe albumul Antipanica, piesa Lasă-mă, deja beneficiază de un videoclip care este susţinut de Music Channel şi este deja difuzat pe televiziunile muzicale româneşti.

În regia lui Cătălin Bugean, imaginea lui Adrian Pădureţu şi alături de talentul lui Marius Manole, cu muzică, dans, baloane de săpun şi un nou membru adoptat de trupă, câinele Negro, băieţii au petrecut ore în şir pe platourile de filmare de la Castel Film.

(Lasă-mă)

0 comentarii

Publicitate

Sus