16.02.2012
Prospect medicament (avizat de Ministerul Sănătăţii)

Compoziţie: bisoprolol fumarat, extras concentrat de genţiană şi păducel, dioxid de siliciu, magneziu, dioxid de titan, lavandă, sunătoare, ulei volatil de rozmarin şi talpa gâştei.

Indicaţii terapeutice: utilizat pentru a trata starea acută de îndrăgostire, indiferent la ce stadiu se află aceasta, angina pectorală, palpitaţiile, stresul, anxietatea şi depresia, migrenele. E foarte util şi în cazul sindromului inimii zdrobite.

Acţiune: Acest medicament acţionează prin modificarea felului în care organismul dumneavoastră răspunde la unele impulsuri nervoase, mai ales la nivelul inimii şi creierului. Scade frecvenţa bătăilor inimii. Durerile pectorale dispar, la fel şi stările de vertij, anxietate, euforie, isterie, gândurile se limpezesc iar pacientul capătă un echilibru interior ideal. Produce relaxarea musculaturii netede a cordului, reglează presiunea sanguină. Elimină înţepăturile la nivelul inimii şi tendinţa de sufocare. De asemenea, viaţa sexuală se îmbunătăţeşte. Dispare dependenţa de iubire.

Dozaj: trei pastile pe zi, înainte sau după masă. În cazuri grave, se poate suplimenta doza cu două pastile. A se utiliza la primele semne de îndrăgostire. Preventiv se pot lua înainte de orice întâlnire cu un potenţial partener sexual.

Contraindicaţii:
Nu luaţi acest medicament dacă aveţi:
teamă de singurătate
doar câteva luni de trăit
  hipersensibilitate la oricare dintre componenţii pastilelor
insuficienţă cardiacă
tensiune arterială scăzută
astm bronşic sever

Reacţii adverse: Ca toate medicamentele, şi acesta poate avea reacţii adverse, deşi nu apar la toţi pacienţii care-l utilizează:
Tulburări ale sistemului nervos: stări de vomă la vederea fostei persoane iubite, pierderi de memorie legate de perioada petrecută împreună
Tulburări oculare: diminuarea secreţiei lacrimare (pacienţii nu vor mai putea plânge)
Tulburări de metabolism şi nutriţie: bulimie, dependenţă de ciocolată, alcoolism.

Recomandare: Vă rugăm să discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă este cazul să utilizaţi acest medicament şi în ce dozaj. În cazul în care nu va fi eficient, vă recomandăm înlăturarea pe cale chirurgicală a cordului şi înlocuirea acestuia, prin transplant, cu o inimă de măgar.

Preţ: 39,58 lei / cutie

4 comentarii

  • NU!
    Simona Cratel, 16.02.2012, 11:28

    E bine asa?! Nu, nu, nu. :) Apropo, in ce farmacie pot gasi medicamentul?

    • RE: NU!
      florin dia, 19.02.2012, 19:34

      Cum unde? La „farmacia tuturor românilor”: Kangrena.

  • Aveti putintica rabdare si...
    Cristian Marcu, 18.02.2012, 21:02

    Nu luati mai mult de 2, 3 bucati...; sa ajunga la toti cei "bolnavi" :).Nu de alta, da' nu am de gand sa ajung la.. "transplant" :)

  • cam uşurel...
    dan ardelean, 20.02.2012, 14:53

    seamănă, jenant de bine, cu glumiţele care circulă pe internet. bine că -după cum se poate observa- are succes(uri).

Publicitate

Sus