09.07.2005
  Portretul: Acum doi ani, era o ilustră necunoscută, născută în Germania şi cu doar cîteva filme franţuzeşti în palmares, dar din trei mii de candidate ea a fost cea aleasă pentru rolul Elenei din Troy. O dată cu premiera acestui film, Diane Kruger a zis auf wiedersen anonimatului. (Juan Morales)
Citeşte tot articolul...


  Recomandarea:. Poveste de dragoste cu accente crude şi lucide despre o lume exotică şi inaccesibilă, romanul Complexul lui Di al scriitorului chinez Dai Sijie aduce sub ochii cititorilor o tulburătoare panoramă asupra moravurilor, obiceiurilor şi avatarurilor realităţii chineze contemporane. Un bestseller despre păţaniile tragi-comice ale unui psihanalist chinez în încercările sale don quijoteşti eroice şi absurde de a-şi salva iubita din tinereţe, aflată în închisoare, prin "ofranda" unei virgine puse la dispoziţia unui judecător. (Ioana Drăgan)
Citeşte întreaga cronică...


  Book Club: Sufocare cu Pianista ce nu a ajuns Doamna secretar de stat dar a zăbovit o vreme prin Paradisul derizoriu în care Regi şi regine pe care i-am cunoscut citesc Cartea apocrifelor (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Adulterul: E ceva putred la Hollywood de vreme ce aceste vedete pot avea tot ce-şi doresc - inclusiv iubitul prietenei lor de suflet. Viclenia lor nu cunoaşte limite în faţa unei asemenea provocări, de unde şi vorba: fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc şi singură... (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


  Topul: Nu îţi mai aminteşti unde ţi-ai pus bilanţul cu cele mai tari subiecte de discuţie şi conversaţia lâncezeşte? Poate te inspirăm noi dacă îţi amintim cele mai bune zece filme şi CD-uri, cea mai bună piesă de teatru şi cea mai bună petrecere a anului 2004. Întotdeauna dă bine să vorbeşti despre lucruri clasice. (Mihai Chirilov)
Citeşte întregul articol...


Notă: Aceste articole sînt preluate din numărul ianuarie-februarie 2005 al Revistei Cosmopolitan.

0 comentarii

Publicitate

Sus