20.05.2021
Ascultaţi două piese din repertoriul formaţiei ALLOVER:

"Cauze suspecte" (feat. Horea Crişovan; 3,29 Mb)
"Passengers in Life" (3,44 Mb)

(în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2021, curatorul acestei rubrici este Richard Constantinidi)



Despre ALLOVER

Trupă din Timişoara, cu experienţă de zece ani, are la activ numeroase concerte în România, Ungaria şi Serbia, precum şi participări la festivaluri importante din ţară (Revolution Festival, Plai Festival, Street Delivery, La Dâmburi, Timrock, şamd.).

Trupa a debutat sub numele de ALL Friends Band, acronim al prenumelor celor trei membri fondatori ai trupei: Adam, Luca şi Lukas, iar în 2019, ca urmare a unor modificări de componenţă şi stil, precum şi a unui proces de maturizare, şi-a schimbat numele în ALLOVER.

În momentul de faţă, membrii trupei sunt Cătălina Ciortea -18 ani (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu - 18 ani (lead vocals, chitară), David Mihai Popa aka DMP - 19 ani (baterie), Bogdan Potra - 19 ani (clape) şi Adam Suma - 18 ani (chitară).

În anul 2017 o compoziţie originală a trupei, She's Got The Move a fost inclusă în cadrul compilaţiei Made in TM, lansată în format LP (vinil).

Pe 14 februarie 2019, trupa a lansat piesa Doar cu tine eu sunt eu. Această piesă este prima compoziţie ALL Friends Band, precum şi ultima înregistrare oficială sub acest nume.

La primul concert sub noul nume, pe data de 18 aprilie 2019, trupa a umplut clubul Reflektor şi de atunci a susţinut o serie de concerte, din care amintim Embargo Fest, Garana Folk Fest/Semenic Fest, Craft Beer Festival sau Flight Festival.

În perioada de izolare COVID-19 din 2020, au scos piesele Fără un Gest, şi Liebe, cea din urmă cu invitaţi speciali, precum şi Passengers in Life, aceasta din urmă făcând parte din materialul discografic ce a ieşit pe 31 iulie 2020 pe platformele de distribuţie digitale şi în format CD. Pe album se aud doi invitaţi speciali, Horea Crişovan şi Petre Ionuţescu (pe piesele Cauze suspecte, respectiv She's Got the Move). Concertul de lansare a fost amânat de 3 ori, fiind până la urmă anulat, din cauza pandemiei.

Tot în vara lui 2020 au scos şi videoclipul She's got the Move, avându-l ca invitat special pe Petre Ionuţescu, într-un videoclip realizat de Adrian Danciu. În toamnă au lansat un lyric video cu filmări dintr-un concert live la piesa Ballad of a Raven.

Ultimul proiect al trupei este Expoband, un concert disponibil exclusiv pe platforma Overground Showroom.

În momentul de faţă lucrează la al doilea album şi aşteaptă cu mare nerăbdare vara şi reîntoarcerea la concertele live. Cea mai recentă apariţie a trupei a fost la Radio Guerilla în cadrul concursului Deer Music, unde au câştigat votul publicului, acumulând un total de 2.637 de voturi.

0 comentarii

Publicitate

Sus