18.09.2022
Nu zic că nu-și face treaba, că și-o face, m-ar bate Dumnezò să zic așa, da'-i tare bolund și nonconformist. Mai bolund ca mine. Nu știu cum se fac repartițiile, da' oare dacă io-s bolundă n-ar fi fost indicat unul mai blânduț, așèaa? Ieri eram cu fetele la o terasă și numa ce apare lângă mine cu un nonșalant hi bitches, aripile ca după o aterizare forțată și scărpinându-se la ouțe, mă face atentă cu bărbia de zici că era cățel d-ăla de mașină ce dă din cap. Aha, fostul trecea strada. Spre mine.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În septembrie 2022, grupul are 9.250 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu și Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

1 comentariu

  • Ca de obicei...
    Paul Dârvariu, 18.09.2022, 07:07

    ai scris un microtext perfect, Ramona, un text suav, plin de umor subtil, care spune mult mai mult decât cele aproape 100 de cuvinte.

Publicitate

Sus