Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Proză scurtă  Sageata  Scrisorile Getei

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Aventuri din dragoste


Geta Pop

26.08.2003
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Fostul director de la şcoala fetei avea simţul umorului, din păcate a murit subit, avea 43 de ani, a fost mare jale între copii, ţineau mult la el. Fata mea a fost trimisă des la director, pe motive de comentarii.
Nu-i nimic, se răzbună copiii, ieri mi-a povestit ceva, normal trebuia să mă încrunt, să mă scandalizez, dar imaginându-mi scena m-a pufnit râsul.

În timpul orei un băiat a trimis un mesaj unei fete, mesajul a fost interceptat de profesoara, nu l-a citit imediat. S-au tot gândit cum să recupereze mesajul, au încercat să-i distragă atenţia, una dintre fete târâş a întrat sub biroul ei, profesoara corecta nişte teste, a scos mână de sub birou şi a înhăţat foaia îndoită de pe masă... ghinion... nu era mesajul băiatului. Mesajul se afla în primul sertar al biroului.
În pauză i-au urmărit pe profesori, e plin de telefoane interioare, fiecare profesor are un cod , daca formezi un anumit număr sună în sala de clasă a profesorului respectiv. La oră unul dintre copii s-a cerut afară, a sunat-o pe profesoară, telefonul e pe perete, doi au stat în faţa catedrei, în caz că se întoarce brusc, unul a furat hârtia compromiţătoare din sertarul biroului. Pentru ei a fost cea mai grozavă aventură, cum s-au sfătuit, cum au acţionat, pe mine m-a întrebat fata care parte a acţiunii mi-a plăcut cel mai mult, i-am răspuns: aia de sub birou, deşi nu a fost încununată de succes!
Am întrebat şi ce era scris, mi-a spus ca ceva ce nu-i pentru urechile mele.
De erau prinşi erau cu siguranţa exmatriculaţi pentru o zi.

Geta
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer