09.09.2003
Geta şi Adrian, cunoscuţi şi ca fam. Precup Pop, vă roagă să fiţi alături de ei la comemorarea a 20 de ani de caznicie, puţin a fost, mult a rămas.
La castel va fi sărbătoare,
Familia împlineşte ani 20,
Vom bea, vom goli tăvi cu mâncare,
Ce va fi acolo...
Să tot petreci.

Cadouri: desigur că vă puneţi problema cu ce să ne consolaţi după 20 de ani de caznicie, eu îmi doresc un Ferrari, colegul un Corvette, dacă s-au epuizat la magazinul din colt, vă primim numai cu flori, tăiate, ghiveci, seminţe, bulbi, nimic altceva nu acceptam. Caznicie se scrie cu "s", dar ştim noi ce ştim...

Festivităţile încep la 5 trecute fix, pe data de 26 iulie, anul curent, la adresa 3 Opus Court, în caz că vă rătăciţi puteţi să vă conversaţi cu answering machine-ul nostru la 905 762 9375, oricum nu răspunde nimeni, dar îl puteţi auzi pe coleg.

Din program:

Sărituri libere la trambulină.

Concurs cu premiu: "Cine gustă din ce a gătit nevasta mea".
Premiu: cu litere aurii trecut in cartea recordurilor. Colegul nu participa la concurs, după 20 de ani e imun, şansele de câştig depind de numărul participanţilor şi de distanţa dintre Neptun şi Pluto.
Jocuri acvatice: dau drumul la sprinkler şi ne râdem bine.
Meci de baschet in fata garajului, daca nu permite starea vremii, ping pong la subsol.
Cine vrea să plece primul trebuie să spele vasele.
Ţinuta obligatorie! Nu veniţi cu patine cu rotile că se zgârie parchetul, mai aştept 20 de ani până îl raşchetează colegul. Vorbim româneşte!
RSVP să ştiu câţi mici să pun la grătar şi să-i uit acolo, apoi comandăm pizza vegetariană.

Geta şi Adi.
09.09.2003


0 comentarii

Publicitate

Sus