21.01.2021
Prima dată când m-a atins era plină de untură, dar nu prea mi-a păsat. Avea o mână mare, cu degete butucănoase şi unghiile tăiate din carne. Mi-a plăcut că mă atingea uşor, cu o oarecare sfială, de parcă nu ştia ce face. Cu fosta totul ajunsese să fie mecanic, mă folosea cu o nepăsare care mă scotea din minţi, de-aia câteodată îi dădeam pagini şterse.
A doua oară m-a murdărit de pufuleţi cu brânză, apoi de ciocolată. Într-o zi mi-a lăsat o urmă de sos de usturoi. Nu conta. Eram îndrăgostit.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus