02.07.2006

concurs online de creativitate (şi o brumă de cultură)


În sfârşit un concurs aşa cum ţi-ai dorit!

Nu trebuie să cumperi nimic, nu trebuie să trimiţi vreun ambalaj, vreo etichetă sau vreun capac! Cu Scornelius ieşi în câştig fără nici un efort material! Doar cu o zvâcnire a minţii.

Cîştigă cu Scornelius nu e concurs de cultură generală, ci de pură şi simplă scorneală! Nu ţi se dă bibliografie, nu ţi se cere prezenţă obligatorie (decât, poate, la şcoala vieţii)...

O brumă de cultură nu strică, dar nu e o condiţie absolut necesară! Iar dacă Inspiraţia nu vrea să vină, nu dispera: scorneşti tu ceva!În fiecare ediţie, POŢI CÎŞTIGA O CARTE de la o editură parteneră!
E de ajuns să dai TU cea mai tare scorneală!
Text sau imagine, nu contează, doar să fie ceva care să ne surprindă!


Răspunde (fără să te-ntinzi prea mult...) la [email protected], precizîndu-ţi numele şi, eventual, un număr de telefon (la care să fii anunţat/ă în caz că vei câştiga).

Câştigă cel / cea care dă cel mai creativ răspuns. Scornelius va judeca... şi va posta cele mai năstruşnice răspunsuri... precum şi cele mai savuroase comentarii.

Hai că poţi: Scornelius te aşteaptă!

Iar dacă vrei să ne dai idei, să ne critici, să ne lauzi, să ne faci cunoscuţi pe vreun sit sau într-o revistă pe hârtie sau dacă vrei să ne scrii pur şi simplu, [email protected] îţi stă la dispoziţie.

0 comentarii

Publicitate

Sus