01.06.2024
Alina Ilie
De-atunci va fi cineva atent la mine, în fine, la fizicul meu. N-a-ntors și după mine capul nimeni. Așadar, să mă studieze, să le pic la examen, vor pierde cei ce nu-mi vor cântări inima cu mânuțele lor, e mai mică, nu-i exersată. Voi râde strașnic pe norișor, să văd atâția oameni deștepți punându-și întrebări despre mine, mai ales că toată viața nici măcar un tăntălău n-a făcut asta. Sunt și ciudată, și pretențioasă, dar unul fără minte chiar n-aș accepta, poate doar de o aventură, măcar de-o noapte și încă puțin.

Florentina Enache
Vorbim aici de un corp puternic, bine echilibrat și suplu, căruia pasionații îi recunosc și apreciază valoarea. Încă de la primul contact, vizual, dezvăluie o profunzime elegantă, construită atent și concentrat. Impresia post-gust poate părea densă, ușor greoaie, dar rafinamentul bine maturat îndulcește orice reținere. Cunoscătorii îi vor savura aroma unică de fructe alese, culese târziu. Lasă-te consumat pe îndelete, cu respect pentru știința prefacerii și cu aprecierea cuvenită purității unui Merlot de viță nobilă.

Vero Anttheia Teodoru
Sunt cel mai bogat om din lume. Toată viața asta am făcut, averi. Pot avea orice lucru ce se măsoară în bani. Voi dona totul unui institut de cercetări. Asta va isca războiul între moștenitori, din păcate pentru ei nu vor avea ce face. Chestiunea e ticluită fără cale de întoarcere. Veți râde, dar nu îmi doresc decât un vas de lut. Corpul meu nu valorează nimic, va fi ars complet. Spectacolul e calculat până la ultimul detaliu. O să-mi iau zborul în cele patru zări. News: X a lăsat o urnă goală.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În iunie 2024, grupul are 13.100 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus