01.11.2006
Pe 1 noiembrie e ziua mea. Mă cheamă LiterNet şi împlinesc 5 ani. De ziua mea abia aştept să primesc cadouri de la voi, prietenii mei mai noi sau mai vechi.

Am primit daruri minunate acum doi ani sau acum patru ani. Anul asta am crescut mare şi vreau să primesc un alt cadou foarte special. Anul acesta vreau însă să mă lăsaţi să îmi aleg singur cadoul.

În următoarele zile, îmi doresc ca fiecare dintre voi să îmi trimită un e-mail pe adresa [email protected] cu 5 rînduri despre ceva la care ţine foarte mult. Căutaţi în cutia cu amintiri şi trimiteţi povestea celui mai fericit moment al vieţii voastre. Cadoul pe care mi-l doresc anul acesta este format din cuvintele voastre. O amintire pe care să o împărţiţi cu mine. Vreau cuvinte puţine şi simple, dar adevărate, despre piatra pe care aţi cules-o cândva de pe mal de mare, despre acea carte, piesă sau film care v-a orientat altfel viaţă. Sau despre o întâlnire într-un tramvai, sau despre o raza piezişă de soare. Sau despre pagina pe care aţi pus visele voastre. Sau... Imaginaţia mea nu poate concura cu tot ce puteţi voi să-mi oferiţi. 5 rânduri pline de bucurie.

Dar asta nu e tot. Vreau să vă mai rog ceva de ziua mea. Alegeţi ceva ce vă place mult pe LiterNet (o carte sau o fotografie sau poate o melodie, un film, o cronică ori o poveste) şi trimiteţi către 5 prieteni linkul spre acea pagină. Un singur link de pe LiterNet, cu ceva ce vă place mult. Şi cu câteva cuvinte pentru acel prieten.

Aştept mesajele voastre, ştiu că o să fie atât de multe cât să-mi ajungă până anul viitor, de ziua mea! Vreau să fiţi cu toţii alături de mine, în primele 15 zile ale acestui noiembrie aniversar.

Alegeţi cu grijă, scrieţi-mi mie şi prietenilor voştri. Va aştept cadourile cu nerăbdare!

5 ani, 5 rânduri, 5 prieteni! Ce simplu este, nu?

(LiterNet.ro)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Aniversare LiterNet

Publicitate

Sus