21.04.2012
a) descântec care să te ferească de furia celor de pe stradă

Când te trezeşti, învârteşte-te de trei ori în jurul propriei axe. Ridică braţele şi sari în sus o singură dată, dar neapărat dezbrăcat. Descântecul nu are efect dacă porţi haine. Apoi scoate de sub pernă pana de vultur cu care ai dormit sub cap şi dă-i drumul de la fereastră. Priveşte-o cum cade. Dacă vântul o împinge spre dreapta, înseamnă că descântecul are efect începând din acel moment, dacă vântul o împinge spre stânga, înseamnă că ceva nu a mers, aşa că trebuie să iei măsuri mai drastice. Trebuie să ieşi gol puşcă şi să dai trei ture de bloc, casă, sau orice timp de clădire ar fi unde îţi ai sălaşul. În timp ce alergi gol, trebuie să repeţi încontinuu trei cuvinte găsite în prima carte pe care pui mâna din întâmplare în bibliotecă, dar neapărat la pagina 35, primul rând de sus. Când te întorci, trebuie să faci neapărat un duş şi să te ungi cu ulei de susan. Pune-l într-un vas de sticlă transparent şi du uleiul care îţi rămâne în faţa uşii, pe prag, lasă-l acolo pentru spirite. Peste treizeci şi opt de minute şi şase secunde, du-te şi ia vasul înapoi. Dacă este gol, spiritele ţi-au acceptat cererea şi te vor păzi. Dacă uleiul este încă acolo, nu ieşi din casă în acea zi. În oricare din cazuri, dorinţa ţi s-a împlinit. Nu uita de încheiere să bei o băutură pregătită cu o seară înainte, din apă cu petale de măr şi un gândac strivit de papucul unei persoane celebre.

 
b) descântec contra kitsch-ului

Respiră de trei ori adânc, apoi ţine-ţi respiraţia un minut. Recomandabil ar fi să faci asta înainte de răsăritul soarelui, cu faţa spre Nord. Ţine în tot acest timp sub limbă o petală de petunie culeasă în anul în care ţi-ai pierdut virginitatea. (De aceea vrăjile acestea pot fi foarte rar puse în practică, deoarece lumea află prea târziu de ingredientele necesare.) Apoi această şedinţă trebuie ţinută într-un an de eclipsă totală de soare, neapărat după ce auziţi despre o crimă din pasiune în care s-a vărsat mult sânge. Atunci este momentul în care descântecul are şansele să devină invincibil şi să vă protejeze toată viaţa. După ce aţi respirat şi v-aţi ţinut şi respiraţia, intraţi în mare strigând: gaterovidescenpirodisxxvvmmunnnt!! Strigaţi cât puteţi de tare, până nu vă mai ţin plămânii. Apoi răsuciţi-vă în jurul propriei axe în apă atingând delicat suprafaţa cu degetele. Cântaţi un cântecel de leagăn, pe care să-l fi auzit din întâmplare într-un autobuz, de la o femeie cu un copil în braţe. Dacă nu aveţi aşa ceva, vă recomand să călătoriţi foarte des cu autobuzul şi să vă aşezaţi mereu lângă mame cu bebeluşi în braţe. Descântecul este şi mai activ în cazul în care aţi reuşit să furaţi ceva de la acel copil: poate un botoşel, ori o jucărie, sau suzeta. Dacă vă aflaţi în posesia unui astfel de obiect, îngropaţi-l în nisip după ce aţi săpat o groapă şi aţi scuipat de trei ori în ea. Veţi fi ferit de kitsch întreaga viaţă. Pentru asta trebuie însă să nu deschideţi nici televizorul, să nu aveţi nici cont pe facebook şi să nu purtaţi discuţii prea lungi cu alţi oameni, iar descântecul vă va proteja pentru totdeauna.


c) dacă persoana pe care o iubiţi vă enervează

Luaţi o piatră de pe o cărare dintr-un parc în momentul în care vedeţi doi îndrăgostiţi trecând şi sărutându-se. Ideal ar fi să nu fie foarte mare. Coaseţi-i o husă din petice de haine ale persoanei iubite. Bine ar fi fost să fi dormit pe partea stângă în acea noapte şi să nu fi mâncat decât banane prăjite timp de trei zile, iar înainte de a ieşi din casă să fi aruncat un pumn de seminţe de orhidee înaintea dumneavoastră. De asemenea trebuie să purtaţi ceva de-al persoanei iubite, ideal ar fi un obiect de lenjerie intimă. Dar şi un inel, o şosetă sau cămaşa sînt obiecte acceptate. Căraţi piatra în buzunar pentru trei luni, fără să uitaţi ca în fiecare dimineaţă să o scoateţi din husă, să o mângâiaţi rostind: o să te omor, nesimţitule! În acest moment concentrarea este foarte importantă, măturaţi-vă din minte orice altceva. Să suflaţi de şase ori asupra pietrei, să o sărutaţi o singură dată, apoi s-o băgaţi înapoi în husa ei şi în buzunarul dumneavoastră. După această perioadă, când vă întâlniţi din nou iubitul / iubita, scoateţi piatra şi daţi-i cu ea în cap. Din acel moment, descântecul este activ. Ca să vă asiguraţi de eficienţa de sută la sută, aţi putea să vă invitaţi persoana iubită acasă după aceea, să-l băgaţi în cadă şi să-i spălaţi corpul cu lapte de capră în care să fi lăsat să cadă o picătură de sânge din degetul dumneavoastră mic. Dacă nu puteţi să faceţi asta deoarece persoana iubită urlă la dumneavoastră şi susţine că nu mai doreşte să vă vadă în viaţa sa, şi ameninţă că va chema poliţia, săriţi de trei ori în piciorul drept, scuipaţi în faţa dumneavoastră şi smulgeţi-vă trei fire de păr. Dacă nici asta nu funcţionează, ne cerem scuze, dar înseamnă că spiritele nu doresc să colaboreze cu dumneavoastră, probabil le-aţi lezat cu ceva în trecut. Mai întâi trebuie să vă curăţaţi propria persoană, recitând zilnic de cincizeci de ori "serinhaijaaaacorteuuuuusssss" în timp ce vă spălaţi pe dinţi, timp de cinci ani împliniţi. După aceea puteţi folosi piatra din nou. Dacă aveţi interdicţie să vă apropiaţi de persoana iubită dată de poliţie, înseamnă că în altă viaţă aţi înfuriat spiritele cu ceva. Nu e vina noastră.

0 comentarii

Publicitate

Sus