28.04.2012
Mai înainte de toate ţi-aş arăta faţa mea inocentă. Dulce, pasivă, doritoare, moale, tolerantă, ascultătoare, faţa mea de fată bună pe care s-o prezinţi acasă. Ţi-aş arunca privirea aia, ştii tu care, cea decisivă, când defocalizată din decor, deodată m-aş fixa pe tine. Aş răsuci uşor capul şi mi-aş ridica privirea s-o înfig în pupilele tale. Ştiu că nu înţelegi ce vreau să spun. Despre ce privire vorbesc? Este privirea mea de hipnotizatoare: te văd. Simplu. Iar această declaraţie va fi însoţită de un val de flăcări care îţi vor provoca arsuri interne. Te-aş prinde delicat de mână, atât de fin ca şi cum n-aş vrea să-ţi vătămez vreo celulă, iar tu la acea atingere ai fi deja debusolat şi incoerent. Te-aş privi mai departe în ochi, cu privirea aceea despre care ţi-am vorbit. Prin ea îţi voi fi făcut promisiuni fabuloase la limita science-fiction-ului de felul cărora nici în Biblie nu găseşti, sau mai degrabă tocmai în Biblie n-o să găseşti. Ce o să vezi în ochii mei, nu o să mai vezi niciodată, nicio femeie nu ţi-a mai promis şi nici nu ştiai că există. O să fie ca o vacanţă perfectă pe o insulă imaginară, unde totul e de-a-ndoaselea şi şui, şi cu toate acestea perfect. Şi ştii de ce? Pentru că o gaură neagră se extinde înghiţind stelele care se aventurează prea aproape.
 
Te-aş învălui încet, încet în ţesătura asta ca un anestezic, până aş simţi că eşti paralizat. Până aş simţi că eşti nebun după mine şi că eşti disperat după mine şi că mi-ai oferi şi bani doar să se mai întâmple odată. Apoi aş începe să te obişnuiesc cu ce urmează, ţi-aş introduce încet realitatea. Să nu crezi în promisiunile femeilor, să nu crezi în vacanţe nesfârşite pe insule exotice, iar banii tăi în lumea mea n-au valoare. Lecţie după lecţie, până aş vedea albastru şi verde la tine pe spinare. Te-aş pune să mă numeşti Lady Simona, te-aş lega la capătul patului. Sexul normal nici nu ar intra în discuţie, dar ai putea să priveşti în timp ce aş aduce acasă bărbaţi mai frumoşi şi mai tineri ca tine. Nu ai avea voie să dormi în pat niciodată. Doar acolo pe jos, legat de piciorul patului. Iar eu ţi-aş spune noapte bună cu surâsul unei sadice desăvârşite. Dacă ai fi îndeajuns de cuminte, după primul an ai primi cadou un tatuaj cu numele meu pe o bucă. Dar nu ceva elaborat, ci vorbesc despre ceva care să zică  doar "proprietatea lu' cutare", eventual ţi l-aş face chiar eu cu un ac obişnuit, nu, nu, cu o lamă. Te-aş prezenta la petreceri şi la orice ocazie publică s-ar ivi într-o zgardă şi cu un tanga de femeie, nimic mai mult, şi te-aş împrumuta prietenelor să te abuzeze în orice fel ar dori. Eu nu m-aş culca cu tine, n-ar fi de nivelul meu să mă împerechez cu sclavul meu, dar ţi-aş povesti cu lux cu amănunte cum a fost cu alţi bărbaţi, asta în cazul în care n-ai fost de faţă, acolo, în genunchi legat de capătul patului. Nu ţi-aş da voie să ai mai mult de un orgasm pe lună, obligându-te să porţi o centură de castitate. Şi acel orgasm, doar auto-provocat în prezenţa mea, în baie, deasupra toaletei. Iar pentru asta ai avea doar cinci minute la dispoziţie.
 
Aş ţine un caiet cu toate greşelile tale, cu obrăzniciile sau mâncărurile pe care le-ai gătit şi de care nu am fost mulţumită, iar în funcţie de gravitate ţi-aş da o pedeapsă. Cu cât greşeala ar fi mai mare, cu atât pedeapsa mai lungă şi mai dureroasă. Aş cumpăra şi o colivie îndeajuns de mare cât să stai pe vine în ea şi te-aş lăsa acolo chiar şi zile întregi, fără mâncare sau apă. Nu m-aş zgârci, as cumpăra o colivie cu adevărat frumoasă, eventual aş comanda una la un specialist după schiţa unui artist cu foarte multă imaginaţie. Oricât de elaborată şi de scumpă ar ajunge manopera, tot nu mă voi zgârci. Pentru tine, tot ce e mai bun. Aş comanda una hexagonală, ca să nu fie o colivie normală de păsări, de felul celor care sînt mai mult înalte decât late. Aş fi generoasă.


Plus că atunci când aş pleca, aş pune pe replay Papa Roach Getting away with murder, iar tu ai avea voie să urli după ajutor, căci aş fi capitonat pivniţa în prealabil ca pentru un studio de înregistrări.
 
Iar asta, doar pentru că ai dat like pe facebook la ceva ce m-a enervat.
 
PS: Te plac.
 

0 comentarii

Publicitate

Sus