03.04.2014
Silent Strike este Artistul zilei de joi prezentat în cadrul campaniei Trăieşte Iubeşte Creează, derulată de Serpentine Series Project.
 
Silent Strike a rezumat în câteva cuvinte ce crede despre acel joie de vivre pentru care sunt cunoscuţi artiştii. "În general oamenii creativi par mai bucuroşi sau mai împliniţi, dar nu e o regulă. Probabil e datorită satisfacţiei obţinute în timpul (şi după) piesele de teatru, concertele, filmele sau expoziţiile proprii. În cazul meu starea de bucurie se accentuează atunci când sunt pe scenă şi încerc să comunic prin sunete cu publicul. Pe de altă parte apar astfel de stări şi când sunt singur şi încerc să compun sau să mă joc cu un sunet. Şi joie de vivre cred că ţine de perioade în viaţa unui artist. Nu e chiar totul roz mereu, aşa cum poate părea", spune Silent Strike.
 
Dacă trebuie să rezume bucuria pe care o trăieşte prin artă se gândeşte la copilărie. "Într-un fel merg cu gândul la copilărie, nu ştiu de ce, poate pentru că totul e ca o joacă".
 
Destăinuie că în afară de clişeul "muzica e viaţa mea", îi place să caute cât mai multă informaţie despre ce suntem, despre cosmos, despre viaţă şi ştiinţă în general. "Am şi alte hobbyuri. Îmi place să joc baschet, să călătoresc, să urmăresc filme, documentare, seriale".
 
 
Ne-a mărturisit că de multe ori se simte mai creativ când apar momente mai tensionate sau chiar triste. "Nici asta nu e o regulă, pot să fiu inspirat şi de un vis aleatoriu şi de multe ori de călătoriile în alte ţări", spune artistul.
 
Campania Trăieşte Iubeşte Creează încurajează aprecierea actului artistic, dezvăluind latura umană a interpretului, modul său educat şi rafinat de a percepe estetica frumosului.


Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Machiaj: Irina Căjvăneanu
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu
 
www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject

0 comentarii

Publicitate

Sus