01.01.2021

... cum trece timpul, cum trec timpurile!
O mie de săptămâni!
Nu pot să cred.
19 ani şi ceva.

Mă bucur că în decursul acestui timp am avut şi eu câteva tangenţe cu această prestigioasă, miraculoasă şi atât de necesară publicaţie. Să rezişti doar pe net în Ro aproape 20 de ani ţine de domeniul miracolului, şi cu ce, cu o revistă de cultură... fenomenal!

Reviste şi mari publicaţii au apărut şi au dispărut în acest timp, au fost vremuri de tot felul, pe mări au fost valuri şi furtuni, şi catargul LiterNet-ului încă există - îi urez mulţi mulţi ani şi să sărbătorim şi la 10.000 de săptămâni!

Nu ştiu cât de dese au fost întâlnirile LiterNet, dar pe mine m-a marcat o întâlnire când se sărbătoreau 4 ani, din întâi noiembrie 2005, he he, pe la ora 19. A fost o întâlnire senzaţională, caldă, cu planuri şi speranţe.

Eu făceam fotografii cu un compact, deci asta este calitatea care se putea obţine la lumina existentă, mii de scuze.

Şi oameni au plecat şi oameni au venit şi opera lor rămâne la LiterNet precum hieroglifele egiptene în piatră... sper să rămână aşa...
La mulţi ani, LiterNet!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Când se termina pandemia ar trebui să ne revedem fizic cu toţii neapărat, să închiriem o ceainărie ca in vremurile bune şi să mai facem nişte imagini.

Şi să ne gândim la ce a fost şi la ce va fi.

Mulţumesc, LiterNet, că exişti.

*
Pe 31 decembrie 2020, LiterNet a împlinit 1.000 de săptămâni / 7.000 de zile de la lansare. Aşteptăm poveşti despre întâlnirea voastră cu LiterNet în word, cu diacritice, pe adresa [email protected], până pe 15 ianuarie 2021. 

Dacă v-am fost importanţi în vreuna din clipele vieţii voastre, faceţi o postare despre LiterNet pe reţelele sociale şi taguiţi un număr de prieteni egal cu numărul de ani care au trecut de când v-aţi întâlnit cu LiterNet. Ca să daţi la rândul vostru mai departe ceea ce a fost făcut să circule la cît mai multă lume. (Redacţia LiterNet)

0 comentarii

Rubricile categoriei

Aniversare LiterNet

Publicitate

Sus