28.07.2023
Daniel Onofrei
Și atunci Dolar l-a dat pe unicul său fiu, pe Elon Musk, să sufere pentru păcatele oamenilor de a nu ști să lucreze cu criptomonedele. Și în grădina Wall Street a venit la el ucenicul Bitcoin, iar Elon i-a spus: Bitcoine, Bitcoine, înainte de deschiderea Bursei te vei lepăda de mine de trei ori. Iar în acest răstimp Ethereum se duse la SEC și OCC pentru a-l vinde pe 30 de CFD-uri pe argint. Iar Elon a coborât în iadul falimentului și s-a ridicat apoi online până în Cloud, slăvitu-i fie Serverul.

Alex Caragian
Al V-lea cavaler al apocalipsei galopa pe-un armăsar electric ce mânca nu pământ, ci praf de Mars. Apostolul Musk și calul său putere, Elon, adăpat cu diode și electrozi pentru a deveni cal electric, crescură-n sărăcăcioasă chilie pe tărâmul încins al făgăduinței sud-africane de pe Planeta Roșie. Investea în mașini cu consum electric minim și-n vehicule spațiale cu consum maxim, cu șanse să rămână în nicăieriul din mijloc. Mai ales dacă firul ștecherului de la rachetă nu avea prelungitorul lung.

Arthur Ianoși
Sătul de preacurvii și sfârșituri de lume, an de an, Ely decise că e timpul să intre în post și să devină Hermitul Suprem, așa cum îi promisese lui JC la ultima experiență spirituală pe ayahuasca, atunci când cel alergic la cuie îi spusese că n-o să se mai întoarcă. Își luă sandalele încă nepurtate, își puse în sacul LV tableta cu cele 10 porunci și, la Hallucination de seară, purcese către muntele Athos să caute gazdă. Ajuns la poale își ură un Sursa Q fie cu mine și începu să-și noteze epifaniile.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În iulie 2023, grupul are 11.540 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus