14.08.2023
Irina Vasilescu
Primul lucru, te hotărăști ce cauți. Cât de important e aspectul și cât, ce se află sub suprafață? Cât vrei să investești? Apoi, cu curaj, înainte. Dacă nu dai cu talpa de asfalt, n-or să ți se arate minunile. Ține minte că nu ai mai nimic de pierdut. Există și varianta aplicațiilor online, dar șansele să o găsești acolo, așa cum ți-o dorești, sunt minuscule. Peste 90% din anunțuri sunt înșelătoare. La mine a fost să fie la o fermă din județul Vâlcea. Acolo am găsit cea mai frumoasă pereche de rațe din viața mea.

Varinia Mitrea
Da, domnule psiholog, anul trecut am suferit o pierdere a unuia dintre ei, m-am dereglat și nu pot sta numai cu unul singur. Nu-mi imaginez viața fără ei. Recunosc, acum îi schimb ca pe șosete. Există femei care ridică din sprânceană și mă judecă direct: uite-o și pe disperata asta, cum îi fug ochii. Ele se mulțumesc cu ce au acasă, dar eu sunt mereu în căutare de alții. Îi văd, ei îmi fac cu ochiul, îmi șoptesc să îi iau acasă. Mă culc cu ei, iar a doua zi tot acolo îi găsesc. La urechile mele.

Mihaela Suciu
Search. Customize. Choose. A petrecut o noapte întreagă în fața pc-ului, ajustând, adăugând, eliminând. Unele caracteristici costau prea mult, s-a mulțumit cu cele free. Oferta customized era ok, dar parcă prea erau toate la fel, Voia ceva original, special, doar a lui, În final a reușit. Tot ce își dorea stătea acum în fața sa pe un ecran, gata să pornească în bătălie. Își adora mica războinică, petrecea ore în șir cu ea. Daca ar fi existat și posibilitatea de download ar fi luat-o de nevastă.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În august 2023, grupul are 11.680 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus