10.04.2024
Caterina Tudorache
Titi se urcă voios în rata de Atârnați. Bondoc, dat cu gel și cu blugii rupți de la chinezi, Titi colcăie de frumusețe și ceva nedefinit, cu miros greu de parfum ieftin. Zâmbind, își activă șarmul pentru toate fetele de pe online. Cf. Iești frumi. Vriau o poză k tine. Ieu sunt l-a sală, fac mușchi. Am bani, am mașină șii vriau să te eau de nevastă. Am 190m șii locuiesc în London. Te pup. Te sun imediat, am un call de la munk. Da, mami. Da, draga mea. Iau și lapte praf? Bine, viața mea. Pupă și copiii.

Sanda Burță
De câte ori boceam după câte-un hăndrălău, sor'mea zicea că-s ca o salcie, să bată vântul cât o vrea că nu mă poate doborî. Salcie pe dracu, mormăia tata, și se uita așa-ntr-un fel la mama care tăcea. Pe mine vorbele tatii mă puneau pe gânduri puțin, aia cu salcia era fix albina, Greta ar fi zis orice fincă mă iubea. Nu pot trăi fără iubire cum nu poate salcia, hehe, fără apă, mă-ndrăgostesc cu precizie, primăvara. Unde-i găsești așa, mă-ntreba bunica. În același loc, necheza frai-mio,n-are tindere de minte.

Cristian Nedelcu
Sleepy Sleeperson se trezi buimac. Visase că Ube von Hässlich o cucerise pe Cutie McPreety, iubita lui din liceu. Se ridică din pat, se întinse, făcu trei flotări și puse ibricul pe foc. Avea nevoie de cafea. După ce savură două guri din licoarea vieții, trase trei fumuri din țigară și porni laptopul. Dacă Cutie îl preferase pe Ube, chiar și în vis, fie el și von Hässlich, nu însemna decât un singur lucru. Trebuia să-și găsească o amantă. Perfect match, îi apăru pe monitor. Din Irlanda de Nord, Patricia O'Horryble.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În aprilie 2024, grupul are 12.860 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus