12.04.2024
Andra Toropoc
Saliva de mulțumire, avea multe adeziuni amoroase. A început trierea fredonând am plecat la vânătoare cu iphone și-un armăsar, mă duc după iepușoare să le dau în balansoar. Se uita după mânze, că erau credule, frumușele și dornice. Pe iepele ce-aveau crupa și experiența de viață excesiv de mari le evita, odinioară luase bătaie de la una și era precaut. Tocmai stabilea un rendezvous cu o bălană, când nevastă-sa îl strigă tropăind spre el. S-a panicat, nu-și terminase norma din curățenia de Paște.

Alex Caragian
Mi-am făcut propria aplicație de socializare și întâlniri sau cum le mai spune la pretextele de a căuta sex. E tot cu răsfoit stânga-dreapta, numai că eu o fac cu paginile. Aplicația este noua mea bibliotecă în care agăț zilnic titluri în voie. Cele două uși pot fi deschise doar când apuc mânerele ce țintesc sfidător ca niște sfârcuri negre. Fac dragoste cu cărțile până se aburește vitrina pe interior. O lipesc de perete, ea îmi face mintea praf, dar i-am pus protecție de silicon și am atașat-o.

Florentina Enache
La bilanțul Consiliului Infernal, toți tremurau și priveau în jos. Stăm bine, rânji Scaraoschi, în sfârșit am intrat în mințile tuturor, le consumăm masiv timp și atenție. Încă puțin și învingem inamicul. Divizia din online se mișcă ok; bă, ăștia de la știri și porn, vedeți că socializarea vă rupe. Cine e Tinder? E unul minor, Întunecimea ta, răspunse Talpa, e aburitor începător: face treabă, dar sezonier, mai mult primăvara; e counterul lui Vali. Bă mucea, lasă hormonii și treci le vrăjeală adevărată. Da, stăpâne.


Ficțiuni Reale este un proiect colectiv, inițiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariției unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficțiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În aprilie 2024, grupul are 12.860 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu, Luchian Abel și Vlad Mușat. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus