19.06.2003
" ...povestea este în întregime adevărată, de vreme ce am născocit-o de la un capăt la celălalt..."
Boris Vian


Astăzi Iulia nu va fi cu noi, a avut probleme îşi cere scuze, chiar promite că nu se va mai întâmpla. Sunt nevoită să născocesc eu o poveste care să fie în întregime adevărată...
Povestea mea e formată din două scrisori de-ale Corinei Ungureanu pe care ni le-a scris ieri dimineaţă pe LiterNet şi pe care, fără voia ei, am să le trimit şi Iuliei, să se bucure şi ea.

Dragii mei,

Sunteţi din nou solicitaţi să trimiteţi câteva fluxuri de energie pozitivă înspre Craiova, căci de-acum faimosul CMU (Cornel Mihai Ungureanu, n.n.) lansează astăzi, la ora 10.00, tot la Casa Băniei, cel de-al treilea volum al său, apărut la editura Ramuri. De această dată o colecţie de povestiri ce poartă numele Un fluture albastru.
corina


A fost din nou frumos, de data asta lume un pic mai puţină, toată presa locală, interviuri, autografe, momentul de glorie...

S-a vorbit din nou despre LiterNet, unii ştiau despre ce vorbesc, alţii ba. Îmi place că oamenii aşteaptă ceva de la el, îi tot spun ce să scrie. E păcat că nu exista un instrument de întâlnire între scriitori şi cititori, relaţia asta e foarte importantă.

Data trecută a fost un moment în care terminasem totul de pregătit şi încă nu venise nimeni. stăteam eu şi Mihai în sala goală, ascultând Strangers in the night - varianta orchestrală. Cred că v-am mai povestit, nimic nu se compară cu acel moment, parcă toată liniştea lumii se pogorâse peste clădirea aia veche, cu terasa spre parc şi spre căminul preoţesc. Şi bătaia aceea de inimă dinainte de a face ceva ce n-ai mai făcut.

Acum am fost mai grăbita, mai "cunoscătoare", are şi asta farmecul ei, dar... Influenţa pozitiva şi hip hip hurrah-ul vostru s-au simţit... şi asta, sincronizarea asta cu atâta distanţă între noi, când bem în cinstea cuiva, mie îmi tremură mâna pe pahar când mă gândesc că un alt om face acelaşi lucru exact în acelaşi moment... lucrurile astea continua sa mă uimească, micile minuni.

M-a întrebat o tipă de la un ziar cum mă simt ca personaj de carte. Cred că habar n-a avut ce declanşează, i-am tot vorbit...

În fine, am chef de taclale acum, mai opresc...

hugs la toata lumea,

corina

0 comentarii

Publicitate

Sus