19.06.2003

" ...povestea este în întregime adevărată, de vreme ce am născocit-o de la un capăt la celălalt..."
Boris Vian

Astăzi Iulia nu va fi cu noi, a avut probleme își cere scuze, chiar promite că nu se va mai întâmpla. Sunt nevoită să născocesc eu o poveste care să fie în întregime adevărată...

Povestea mea e formată din două scrisori ale Corinei Ungureanu pe care ni le-a scris ieri dimineață pe LiterNet și pe care, fără voia ei, am să le trimit și Iuliei, să se bucure și ea.
 ***

Dragii mei,

Sunteți din nou solicitați să trimiteți câteva fluxuri de energie pozitivă înspre Craiova, căci de-acum faimosul CMU (Cornel Mihai Ungureanu, n.n.) lansează astăzi, la ora 10.00, tot la Casa Băniei, cel de-al treilea volum al său, apărut la editura Ramuri. De această dată o colecție de povestiri ce poartă numele Un fluture albastru.
corina

*
A fost din nou frumos, de data asta lume un pic mai puțină, toată presa locală, interviuri, autografe, momentul de glorie...

S-a vorbit din nou despre LiterNet, unii știau despre ce vorbesc, alții ba. Îmi place că oamenii așteaptă ceva de la el, îi tot spun ce să scrie. E păcat că nu există un instrument de întâlnire între scriitori și cititori, relația asta e foarte importantă.

Data trecută a fost un moment în care terminasem totul de pregătit și încă nu venise nimeni. stăteam eu și Mihai în sala goală, ascultând Strangers in the night - varianta orchestrală. Cred că v-am mai povestit, nimic nu se compară cu acel moment, parcă toată liniștea lumii se pogorâse peste clădirea aia veche, cu terasa spre parc și spre căminul preoțesc. Și bătaia aceea de inimă dinainte de a face ceva ce n-ai mai făcut.

Acum am fost mai grăbită, mai "cunoscătoare", are și asta farmecul ei, dar... Influența pozitivă și hip hip hurrah-ul vostru s-au simțit... și asta, sincronizarea asta cu atâta distanță între noi, când bem în cinstea cuiva, mie îmi tremură mâna pe pahar când mă gândesc că un alt om face același lucru exact în același moment... lucrurile astea continua sa mă uimească, micile minuni.

M-a întrebat o tipă de la un ziar cum mă simt ca personaj de carte. Cred că habar n-a avut ce declanșează, i-am tot vorbit...

În fine, am chef de taclale acum, mai opresc...

hugs la toată lumea,

corina

0 comentarii

Publicitate

Sus