14.02.2009
1. Cum poţi face fericit un bărbat în pat?
Mutând televizorul în dormitor.

2. Ce este bine să spuneţi azi:
Folosiţi des cuvântul impresionant. Căci nimic nu este mai important pentru un bărbat decât să fie felicitat pentru forţa, puterea şi masculinitatea lui. Nu uitaţi să-i spuneţi cât de mult îl doriţi, căci nimic nu-i ridică moralul mai tare decât să ştie că este un pachet complet, că le are pe toate.

3. Cum poţi răni un bărbat doar cu cuvinte?
Îi dai în cap cu dicţionarul.

4. Cum să păreţi femeia perfectă de Valentine's.
Bărbaţii nu sunt interesaţi de ce au femeile de spus. Bărbaţii vor pe cineva care să fie la fel ca mamele lor. Bărbaţii nu pot fi schimbaţi. Bărbaţilor nu le plac femeile care fac primul pas. Nu le plac femeile puternice, inteligente. Aşa că astăzi tăceţi mai mult ca de obicei, dacă sunteţi adepta acestor convingeri. Gătiţi ceva uşor şi desfaceţi o sticlă de vin. Reduce nivelul de inteligenţă. Câteva lumânări aprinse sunt călduros de recomandat.

5. De ce au conştiinţa curată bărbaţii?
Pentru că n-au folosit-o niciodată.

6. Ce să purtaţi şi ce nu.
Cercetătorii britanici au descoperit că mariajul face bine sănătăţii femeilor, dar o pune în pericol pe cea a bărbaţilor, cei însuraţi fiind de două ori mai predispuşi la afecţiuni psihice. Pentru că e Valentine's Day, scoateţi-vă verigheta şi îmbrăcaţi ceva cât mai provocator, cât mai neortodox. Luaţi contact cu latura dumneavoastră feminină, căci dacă intraţi în competiţie cu un bărbat, sfârşiţi prin a fi unul. Ascultaţi de bărbatul dumneavoastră, şi nu uitaţi că intuiţia şi compasiunea sunt calităţile feminine, nu să aveţi succes în carieră. Reconectaţi-vă la inima dumneavoastră, opriţi-vă şi mirosiţi trandafirii!

7. Cum faci să sperii de moarte un bărbat?
Te furişezi în spatele lui şi începi să arunci cu orez.

8. Cadoul perfect de Valentine's Day.
În urma studiilor, s-a constatat că romanele care contează cel mai mult pentru bărbaţi sunt cele care exprimă indiferenţa, alienarea şi lipsa răspunsului emoţional. Cele mai frecvente cărţi numite ca preferate de către bărbaţii din Statele Unite sunt: Străinul de Albert Camus, De veghe în lanul de secară de JD Salinger şi Abatorul Cinci de Kurt Vonnegut, dar foarte puţini bărbaţi au declarat literatura ca gen preferat, majoritatea exprimându-şi înclinaţia pentru cărţile tehnice. Bărbaţii nu consideră cărţile drept companioni în viaţă. Citesc cărţile cum ar citi nişte manuale. Nu aşteaptă de la cărţi să le fie suport emoţional în timpuri grele. Deci nu faceţi cadouri azi romane. Ci un manual de bridge ori de grădinărit.

9. De ce nu mor bărbaţii în somn?
Fiindcă nu pot face două lucruri în acelaşi timp.

10. Ce să-l întrebaţi ca să se simtă bine.
"Braţele tale arată mai musculoase azi. Ai făcut sport?" Întrebaţi asta cu încredere, căci bărbaţii sunt la fel de paranoici în relaţie cu corpul lor ca şi femeile. Orice mic compliment fizic este binevenit şi preţuit ca atare. Dar nu uitaţi, în primul şi-n primul rând, să râdeţi la fiecare glumă a lor, oricât de proastă ar fi. Râdeţi cât puteţi de tare, din inimă, pentru că nu există ceva mai măgulitor pentru un bărbat decât să-şi imagineze că posedă şi simţul umorului.

11. Cum se numeşte o femeie care ştie unde se află bărbatul ei?
Văduvă.

12. Ce atitudine să adoptaţi astăzi.
Bărbatul vrea să întoarcă de la serviciu într-o casă curată, unde nevasta iubitoare şi perfect dichisită îl aşteaptă cu mâncarea pe masă şi îi aduce cu zâmbetul pe buze papucii şi telecomanda, ca el să poată petrece o seară plăcută de parte de stress. Aşa că rujaţi-vă, parfumaţi-vă şi refaceţi-vă manichiura.

13. Ce faci când cea mai bună prietenă fuge cu soţul tău?
a) O compătimeşti.
b) Ţi-e dor de ea.

14. Dacă spune azi "Te iubesc", înseamnă că mâncarea a fost bună. Nu vă faceţi iluzii. Dacă te întreabă cum a fost ziua ta, probabil a ajuns şi la el că e Valentine's Day. Dar nu poţi şti sigur, aşa că înmânaţi-i sub ameninţarea armei un bilet compus din litere decupate din ziare în care să-i specificaţi clar semnificaţia zilei de azi.

Nu, serios acum. Tuturor celor care se iubesc, o zi plăcută împreună.
Celor care se urăsc, Happy Anti-Valentine's Day!

0 comentarii

Publicitate

Sus