Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Eseu  Sageata  oameni pe care îi admir, oameni pe care îi iubesc

Sandu Câmpean: Cel care respectă jurnaliştii


Cătălin Tolontan

29.06.2009
Gazeta Sporturilor, iunie 2009
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Într-o clinică naturistă, plasata undeva lîngă San Diego, la graniţa dintre SUA şi Mexic, a murit ieri, 28 iunie 2009, Sandu Câmpean, şeful staţiilor ProTV şi al ziarelor MediaPro din întreaga Transilvanie. Sandu a fost unul dintre cei mai loiali, discreţi şi generoşi şefi de presă pe care i-am cunoscut.

Prin efortul său de peste un deceniu, zona TV, radio şi ziarele s-au modernizat radical dincolo de Carpaţi, rol pe care l-a jucat cu o modestie pur şi simplu fără egal. De la Cluj, a iradiat în toată Transilvania un nou stil de a face televiziune, iar oamenii săi şi-l amintesc "ca pe un tip care, deşi era presat mereu de cifre, nu uita să respecte jurnaliştii".

Trăgînd după sine un cancer mai vechi, parţial vindecat şi datorită sprijinului pe care Adrian Sârbu i l-a arătat întotdeauna, Sandu a continuat să lupte, dar pînă ieri. A murit la 54 de ani, lăsînd în urmă o moştenire de care oricine poate fi mîndru: sute şi sute de oameni care îi mulţumesc pentru ca le-a tuşat vieţile cu civilitatea sa.


PS: Aşteptăm textele voastre despre oamenii pe care îi admiraţi. Detalii în Argumentul acestei rubrici.
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer