21.07.2012
E adevărat că nu te-am văzut niciodată în viaţa mea şi nu ştiu cum îţi sună vocea, cum miroşi sau cine eşti în realitate, ori dacă ne potrivim sau ne înţelegem, dar te iubesc din toată inima şi asta pentru totdeauna. Pentru că pari atât de cool pe facebook. Vocea ta sună aşa cum mi-am dorit să sune vocea unei femei, şi fotografiile cu tine îmi arată că eşti femeia visurilor mele. Mai ales alea cu tine de la distanţă, să nu ţi se vadă bine chipul. Chiar nu înţeleg de ce faci un lucru atât de crud, să nu pui fotografii cu tine de aproape sau din faţă, încep să cred că tu nu mă iubeşti. Încep să cred că tu chiar nu mă vrei, dar mi-este greu să cred că vorbeşti serios. Ştiu că mă aştepţi şi visezi la mine în secret, că tot ce pui pe wall e pentru mine, ştiu că de fapt în fiecare zi te trezeşti cu mine în gând aşteptând să intri on-line ca să mă găseşti acolo.

Poate că nu ne-am întâlnit niciodată, dar iubirea noastră e mai presus de asta, iubirea noastră învinge totul, vei vedea. Iubirea noastră e ca în filme, despre asta plâng fetele pe bloguri, da, despre o mare dragoste ca a noastră. Ştiu că vrei să pretinzi că eşti măritată şi că ai un copil, dar te iau cu amândoi. Vom trăi cu toţii pe un norişor roz de catifea, vom arunca cu flori înspre cer şi zilnic vom da drumul la 1.000 de baloane colorate. Nu? Nu vrei baloane? Vrei fluturi? Bine, o mie de fluturi coloraţi. Îi voi creşte în cotlonul întunecat al minţii mele unde cresc şi iubirea pentru tine, legată de un scaun şi îngrăşând-o cu forţa ca pe gâştele pentru foie gras, doar că pe ei îi voi înmulţi momindu-i cu Bach şi Chopin şi apoi suflându-le praf de stele pe aripi. De unde voi lua praf de stele? Nu te preocupa de asta. Eu pot orice. Sînt un descurcăreţ. Iubirea pentru tine îmi va da aripi.

Te iubesc anume pentru că eşti atât de frumoasă, mai frumoasă decât orice femeie reală poate fi, eşti de o inteligenţă atât de ascuţită încât numai un bărbat mai poate fi aşa, îţi iubesc ironiile şi glumele şi felul în care mă ignori în fiecare zi prefăcându-te că nu mă iubeşti înapoi, că nu te interesează de mine, când pretinzi că dai un like la vreo poză de-a mea e doar din întâmplare, sau că pun eu ce-ţi place ţie şi doar de-aia. Ştiu că mă iubeşti şi tu la fel de mult şi că te gândeşti la mine când faci dragoste noaptea cu soţul tău, şi că ai vrea să-mi dăruieşti câţiva copii, unul blond cu ochi albaştri, unul brunet cu ochi verzi şi unul şaten cu-n ochi albastru şi unul negru. Îi vom numi: ini, mini, mo. Sau cum vrei tu.

0 comentarii

Publicitate

Sus