06.08.2013
''Dragă tati!
Îmi pare rău de mor că tre să te anunţ ca-m plecat de acasă cu noul meu iubit. Am întâlnit marea dragoste şi el, ar trebui să-l vezi ca să mă înţelegi, e aşa de mişto cu toate tatuajele alea ale lui, cu pirsingul şi motocicleta lui groasă şi iute ca săgeata, tare ca fierul, iute ca oţelul, sorcova vesela, la anul şi la mulţi ani!
Mda. Mă rog. Am făcut şi io o glumă. Nu sunt sigură că o să te prinzi.
Tati drag. Vestea e alta. Şi e cea mai tare. Ascultă-mă. În sfârşit am rămas... borţoasă. Abdul zice c-o sa ne simţim foarte bine în rulota lui în mijlocul unei păduri. El vrea mulţi copii şi ăsta este şi visu' meu!
Şi văzând că am descoperit că marihuana nu face rău nimănui, noi o so cultivam şi pt preetenii noştrii, pentru când n-o să mai aibă extasy şi cocaina de care au atâta nevoie. Între timp, sper din suflet ca ştiinţa să găsească un tratament pt Sida, ca în felul acesta să poată şi Abdul să se simtă mai bine... e aşa de educat şi bun că chiar ar merita!
Tati, nu te îngrijora, am 15 ani ce dracu, ştiu să am grijă de mine însăşi! În plus, Abdul are 44 de ani şi mă sfătuieşte în alegerile mele cum ar fi de pildă să mă convertesc la Islam. Te rog din suflet să nu-i zici nimic bunicii, Aura, însă. Ştii că m-a botezat pe şestache, când eram bebe, la biserica ortodoxă din faţa blocului ei de obsedată ce era că tu şi mama sunteţi necredincioşi. Mersi. Aşa. Ce vroiam să mai zic?
Ah! Că sper din suflet să vin într-o bună zi pe la voi ca să vă cunoaşteţi nepoţeii.''
La tua adorata bambina.
 
PS. Mamma! Calmează-te. Ştergeţi spumele de furie de la gură. Glumeam. Nu e nimic adevărat. Sunt acasă la vecinii noştri, la Tiziana, şi intenţionez să dorm aici în seara asta. Doream doar să te înştiinţez că în viaţă există lucruri mult mai grave decât carnetul de note pe care l-am lăsat azi pe noptiera ta!! Te pup pe nas, ca de obicei. Ti voglio bene.
 
Eva
15 iunie 2023

3 comentarii

  • -
    Tiberiu Orăşan , 06.08.2013, 12:10

    Lasă fandoseala şi revino la scris. Cînd vrei tu dar, revino. Ai talent, chiar har, eşti artistă şi ai nevoie de public, aşa cum şi publicul are nevoie de tine. Eu te aştept cu drag. Pînă atunci, primeşte un mare HUG de la mine.

  • raspuns
    bebe duru, 07.08.2013, 00:00

    Nu te cred .Cum noi nu putem fara tine asa si tu esti legata de noi cei care asteptam nerabdatori ziua de marti.Nu vei rezista fara sa publici. Te astept !

  • azi sunt un unicorn
    kokutza, 08.08.2013, 10:19

    chiar asa, revino la scris. sau scrie doar trei cuvinte atunci cand n-ai chef. puteai sa zici: "azi sunt un unicorn si n-am chef sa scriu" sau aia cu "revin in cinci minute". dar nu chestia aia de mai sus. ti prego, ti prego, ti prego.

Publicitate

Sus