25.10.2016
Chiar dacă la început rugămintea lui de a-şi lăsa părul pubian să crească a surprins-o, n-a stat prea mult pe gânduri, şi i-a făcut pe plac. Nu s-a mai ras.

Când triunghiul negru de pe muntele lui Venus a-nceput să i se refacă, firele de păr de-acolo şi-au creat propria lor geometrie, răsucindu-se dinspre margini spre centru. Pe mijloc, acolo unde firele se petreceau, s-a conturat o dungă mai întunecată, cu o structură mai densă. Totul arăta ca un brăduţ inversat, al cărui vârf se prelungea apoi în jos, acoperind vulva exact atât cât trebuie, nici mai mult nici mai puţin, adăugându-i acea notă de mister care-i lipsise până atunci, făcând-o şi mai dezirabilă pentru viitor.

Prima dată când o văzuse goală, i se păruse că arată perfect, poate prea perfect, puţin aseptic, ar putea spune. Ce-i dădea acel aer uşor nefiresc, asemănător cu al unei păpuşi pe care băieţii mici o iau de la fete ca s-o dezbrace pe ascuns, curioşi să vadă ce găsesc sub chiloţeii albi de pânză - fiind dezamăgiţi că nu descoperă nimic, era tocmai faptul că se rădea la subţioară şi-ntre picioare, arătând un pic prea clinic, prea curat. Atât doar că spre deosebire de păpuşile lipsite de sex, la ea vulva era cât se poate de reală, cu labii uşor încreţite şi mai închise la culoare. Deşi frumoasă şi delicată, era însă prea vizibilă, ceea ce-o punea în rând cu toate celelalte organe, făcând-o să-şi piardă din mister, să intre într-o nedorită banalitate. Era ca şi cum ai privi o floare rară într-o lumină crudă, iar nu în clarobscurul dintr-o grădină, unde aceeaşi floare şi-ar schimba mereu aspectul în funcţie de direcţia de unde ar veni lumina, de felul cum s-ar învârti soarele, de întrepătrunderea umbrelor şi culorilor din jur, punând-o uneori în evidenţă, ascunzând-o alteori cu totul sau numai în parte.

Şi-a dat atunci seama că nici o femeie nu-l mai lăsase s-o privească atât de intim. Soţia lui, cât fuseseră căsătoriţi, se ferise mereu de el. Oricât ar fi stat de relaxată cu picioarele depărtate când era singură, şi le strângea imediat ce-l simţea prin preajmă.

Şi totuşi, ba da, o singură dată, cu mult timp în urmă, la plaja pentru nudişti de la Vama Veche (pe vremea când acolo nu se duceau decât artişti clujeni şi alţi câţiva rătăciţi, stând la zeci, chiar sute de metri unii de ceilalţi, pe o plajă prea mare pentru doar atâţia oameni), aflat într-un grup de prieteni, una dintre fete, venită cu iubitul ei, îl lăsase, nepăsătoare, s-o privească între picioare. Stătea întinsă pe spate pe nisip, cu picioarele desfăcute, ca să se bronzeze pe interiorul coapselor, cu vulva chiar în dreptul lui, cum observase el, cu surprindere, când îşi ridicase capul de jos. Îl considera, probabil, complet inofensiv. De altfel, de asta se şi duceau tinerii în pustietatea de acolo, că nu trebuiau să se ferească. Deşi exista privirea militarilor în termen, grăniceri închişi în gheretele de pe faleză, de unde aceştia probabil că foloseau binoclurile din dotare mai mult pentru a studia corpurile femeilor tinere şi bronzate de pe plajă decât pentru a căuta potenţiali duşmani pe mare. Atunci privirea lui a trecut însă repede peste fanta verticală care se insinua prin mijlocul smocului ei de păr pubian, era ceva ce nu-l privea, peste care dăduse din întâmplare, şi care n-avea pentru el acelaşi sens ca pentru iubitul ei.

Altfel stăteau însă lucrurile acum. Vulva aceasta i se oferea. N-a ezitat s-o ia în toate felurile în care s-a priceput, privind-o, mângâind-o, sărutând-o, venerând-o.

A făcut dragoste în pat, sub duş, în picioare. Ce era important pentru el era ca plăcerea să fie împărtăşită, ca partenera lui să primească înapoi de la el cel puţin tot atâta plăcere câtă-i oferea şi ea lui.

Din liceu îi rămăsese în minte o imagine dintr-o revistă de benzi desenate, un bărbat făcând dragoste în picioare cu o femeie înlănţuită în jurul şalelor lui, într-o pădure. Pentru el, era reprezentarea ideală a iubirii libere. O fantasmă neîmplinită, sau incomplet îndeplinită, pentru că mai avusese o încercare de a face dragoste în picioare, în apă, la mare, tot la Vama Veche, cu secole în urmă. Atunci n-a fost cum s-a aşteptat, fie din cauza valurilor, fie pentru că iubita lui, care avea să-i devină în curând soţie, se uita îngrijorată înspre locurile pe unde stăteau grăniceri, fie din alt motiv. De această dată a fost însă cea mai plăcută, fericită contopire cu o femeie de care-şi amintea, deşi, după ce a penetrat-o, a simţit teama partenerei de a nu cădea, dar poate că tocmai felul în care se lipea de el, strângându-l cu mâinile pe după gât, cu picioarele în jurul taliei, ajustându-şi mereu poziţia pentru a nu aluneca în jos, iar apoi, când a început să se simtă mai în siguranţă, pentru a se lăsa pătrunsă cât mai bine, poate că tocmai în asta a constat diferenţa. S-a adăugat poate şi teama lui, mai degrabă subconştientă, dar totuşi furnizoare de adrenalină, că şi-ar putea fractura penisul dacă ar scăpa-o. Deşi n-ar fi avut cum să cadă, palmele lui o ţineau cât putea de bine pe sub fund. Ar fi putut totuşi să se răstoarne pe spate, dacă nu l-ar fi strâns atât de tare pe după gât. Şi s-a ţinut la fel de lipită de el încă o vreme după ce-a avut orgasmul pe care el începuse să i-l cunoască deja, şi pe care-l aştepta de acum răbdător atunci când întârzia, ştiind că va veni negreşit - mici contracţii, scuturări involuntare ale corpului, repetate la intervale neregulate, uneori mai des, alteori mai rar. Când ea s-a liniştit, iar respiraţia i s-a calmat, abia atunci a început să-i slăbească şi lui erecţia, şi i-a putut da drumul să-şi pună picioarele jos. Au mai rămas îmbrăţişaţi încă o vreme.

Un lucru mai ciudat, de care nu s-a simţit deloc mândru, avea să se petreacă însă într-o dimineaţă când s-a trezit înaintea ei, după o noapte în care se epuizaseră reciproc iubindu-se. Ea dormea într-o poziţie de fetus, cu genunchii strânşi la piept. Printre fesele ei rotunde îi ieşeau în evidenţă labiile uşor roşietice, înconjurate de mici fire de păr negru. Excitat, a cuprins-o din spate cu braţele, penetrând-o înainte să-i lase timp să se trezească cu adevărat. Penisul i-a întâmpinat o rezistenţă pe care n-o mai simţise până atunci, frecându-se de pereţii unui vagin uscat, neprimitor. Ea nu s-a mişcat aproape deloc, el s-a simţit ca şi cum ar fi fost singur. Ea l-a aşteptat să-şi elibereze sperma în interiorul ei, după care s-a întors încet, l-a privit în ochi, şi, cu o voce aspră, pe care nu i-o cunoştea, i-a spus: "Să nu mai faci asta niciodată!".
(va urma)

(Bucureşti, octombrie 2016)

0 comentarii

Publicitate

Sus