24.04.2017
Draga mea,

Data trecută ţi-am vorbit despre spray-ul cu ulei de brusture, care întăreşte rădăcina părului şi elimină mătreaţa, precum şi despre cum mă pregătisem să nu ies din casă cel puţin trei săptămîni, dar, surprinzător, efectul spray-ului a fost vizibil aproape imediat!!! Cu toate că, în puii mei! mai am atîtea de povestit despre super-spray-ul acesta, care are şi ulei de scorţişoară şi extract organic de piper chili pentru trezirea foliculelor adormite ale părului şi restabilirea pierderii pigmentaţiei părului, astăzi am să-ţi vorbesc de gătit.

Trebuie să-ţi spun că, în general, nu gătesc după reţete. Bugger! La dracu' cu ele! De fapt, niciodată nu gătesc după reţete, nici măcar după Sanda Marin sau alţi specialişti de cacamaca. Şi nici nu-mi place să gătesc. Deci nu gătesc niciodată, după reţete sau nu, după Sanda Marin, Andreea Marin sau nea Mărin nu ştiu care, la dracu' cu ei! Cînd totuşi gătesc, las dracului reţetele, damn it, şi gătesc aşa, în puii mei. Dar mă enervez şi nu mai gătesc nimic. Pe urmă mă gătesc, iar aici trebuie să spun că noul meu super spray este o soluţie de milioane. Pînă acum foloseam un ulei scump marocan, dar comparativ cu acest spray e cacamaca. Părul meu a devenit ascultător, strălucitor, chiar şi dacă înainte de aceasta a fost vopsit şi decolorat (extractele de rădăcină de obligeană, de brusture, de salvie şi stejar, care ameliorează circulaţia sangvină şi elimină iritaţia, îşi spun cuvîntul). Aşa că mă gătesc şi merg în oraş, la restaurant, şi mănînc ce gătesc specialiştii, nu după alde Marin, în puii mei!

Aşa te sfătuiesc şi pe tine, draga mea. Nu mai găti după reţete de cacamaca. Damn it all! De fapt nu mai găti după reţetele altora, nici măcar după Marin aia, Andreea Marin, Marina Vlady sau Marin Cotoanţă, damn it! Nu găti niciodată după reţete, în puii mei! Cînd totuşi găteşti... dar mai bine nu găti, lasă dracului toate, dod burn, şi găteşte-te cum ştii tu, cu super-spray-ul nostru şi mulţumeşte cerului că, după doar două aplicări, părul tău foarte ars şi uscat încetează să mai cadă, iar peste încă o săptămînă observi că ţi se văd rădăcinile, căci super-spray-ul îţi stimulează adiţional şi creşterea părului datorită uleiului de argan, care activează creşterea părului şi protejează de razele ultraviolete. În puii mei! Şi mergi în oraş, la restaurant, să mănînci mîncare gătită, că ăia ştiu să gătească, nu Sanda Marin şi alţi specialişti de cacamaca. Damn it!

A ta,
Sanda

P.S. Ţi-aş explica mai în amănunt, dar acum gătesc, în puii mei! Aşa că mă gătesc să plec în oraş. Îţi voi explica data viitoare mai pe larg cum să găteşti. Şi nu uita super-spray-ul nostru cu extracte multifuncţionale, ţi-am trimis lista componenţilor acestui spray, inclusiv extractul de brusture, cel mai important!!! Mulţumesc cerului că prietena mea, specialistă, mi-a explicat aceste lucruri. Bineînţeles nu le este convenabil să împărtăşească aceste informaţii oamenilor simpli, dar eu am reuşit să scot de la ea toată informaţia şi am cerut imediat un super-spray. De asemenea, ea mi-a scris o instrucţiune de folosire a spray-ului, cum anume şi în ce cantităţi trebuie aplicat acesta. Iar eu am pornit pe drumul lung şi anevoios de tratare a părului meu deteriorat, însă fără uleiul acela scump marocan. Damn it!
S.

0 comentarii

Publicitate

Sus