05.10.2017
Ce se întâmplă: Se depistează impulsivitate! Avem nevoie de resuscitare. 1, 2, 3, 4, 5... Nimic. Din nou! 1, 2, 3, 4, 5. Nimic. Ne pierdem pacientul, chemaţi încă o echipă de salvare!!!
Impulsivitate crescută!!!!
Resuscitare nereuşită.
Şocuri electrice! Funcţionează.

Ochii fac câteva alergări subtile în jurul propriei axe. Acum e bine. Palme, lovituri dure de palme pe fiecare dintre cele două părţi laterale ale feţei. Medicii din echipajul de salvare părăsesc locul accidentului cu teama că: "starea victimei este în continua schimbare şi nu ştim când este bine sau nu, când este lucidă sau nu, când are percepţii, când vede sau nu."

ŞTIRE DE ULTIMĂ ORĂ, REALITATEA TA-TV: Victima tocmai a dispărut de la locul faptei, autorităţile au început căutările în apropiere de locul faptei întrucât aceasta nu se putea deplasa, spun paramedicii, din cauza rănilor "suferite". Au fost găsite, în pădurea de lângă autostrada 67, mai multe obiecte personale de-ale victimei: acte... chei... portofel...etc. - Unde naiba-telecomanda? - ULTIMUL SCANDAL-TV: Victima este identificată în clipa de faţă, este găsită într-o râpă, aici, puteţi vedea (zoom) care este înfăţişarea sa în clipa de faţă. Îi putem surprinde - Alex, dă zoom pe răni şi pe urmele de târâit de pe pământ - Aici putem observa cum a ajuns aceasta atât de departe de locul accidentului. Iar aici, se observă rănile dobândite pe parcursul acestui drum anevoios. Victima prezintă semne vitale, puls, respiraţie regulată însă ceva este absolut anormal. Un alt a fi în felul ei. Impulsivitatea tot acolo e. Este întrebată cum se numeşte şi aproape se ridică şi încearcă să lovească. - Garda sus - TELECULTURATA-TV: Din antichitate omul percepe gestul ca pe-un cuvânt. Ca pe un scut, ca pe o anevoioasă întâmplare, ca pe o trecere în nefiinţă iar mai apoi în pura existenţă. Avem în clipa de faţă un apelant: Bună seara, stimate telespectator, ce credeţi despre cazul tinerei despre care se tot discută? "e un mare r***t, dacă-mi permiteţi. O balivernă. Cine n***a e şi p**..." BIIIIIIIIIIIIP Ne pare rău pentru acest moment jenant, s-a şi întrerupt, ne cerem mii de scuze. - Adrianeeee, bagă-l bă pă ăla-n direct că pierdem publicu - Avem acum un alt telespectator pe Marius, bună seara Marius! Ce părere ai despre toată această poveste? "Ioana Dark, e tot ce pot spune. Sunt şocat" - Adriane, bagă-l în pana mea pe ăla-n emisie - - unde naiba-telecomanda? Să mori tu ca n-am plătit curentul??? -

BEZNĂ.

0 comentarii

Publicitate

Sus