22.12.2018
Protestul lipitorilor
 
Noi, Hirudo Medicinalis, protestăm în mod public contra uzurpării de nume şi acţiune de către alte specii. România a ratificat Convenţia de la Washington din 1981, conform căreia suntem o specie protejată. Oricine ne pune în pericol supravieţuirea va fi pedepsit conform legii. În ţara lui Dracula, toţi cei care aplică sucţiunea se cred aleşi!
 
Noi, Hirudo Medicinalis, suntem de mii de ani un aliat al sănătăţii. Un scrib egiptean, Userhat, a cerut să i se deseneze pe mormânt un pacient cu sânge tânăr încă-n vine, cu patimi mari în sânge, cu soare viu în patimi şi o lipitoare pe frunte. Poetul Lucian Blaga a preluat tema strămoşilor în poezia Linişte, dar nu şi-a dat seama de strânsa legătură a omului cu noi.
 
Noi, Hirudo Medicinalis, suntem supuse unei atitudini de discriminare, fiindu-ne luat numele în derâdere. Termenul de lipitoare este respectabil. Proasta reputaţie dată de actualii uzurpatori antrenează riscuri vitale pentru noi. Suntem pe cale de dispariţie. Nu mai suportăm stresul. Nu mai suportăm amalgamul dintre specii. Nu mai suportăm calificativul de LIPITOARE atribuit celor care deţin funcţii în guvernele lumii. Răbdarea noastră a ajuns la final.
 
Ei şi ele, Lipitoarele Guvernamentale, sug bugetul şi înghit leu după leu. Se creează, cum ştiţi, colapsul financiar şi sincopa economică hemoragică fără nicio acţiune antiinflamatorie, ci puternic inflaţionistă. Maimuţăresc natura noastră terapeutică. Se umflă în timp ce poporul slăbeşte, se ogârjeşte, se târăşte, se jeleşte, geme şi moare. Ei şi ele trăiesc bine şi mor de râs. Ventuzele lor aplicate pe economie favorizează sângerarea - cea despre care vorbea Marele Guvernator din Guiness Book. Ei şi ele secretă un produs numit anticoagulant monetar. Dacă nu-i dezlipeşte nimeni rapid de pe victime, se ajunge la Marea Anemie Monetară. Această afecţiune nu poate fi tratată decât cu transfuzii ultrapericuloase de globule FMI şi UE. Globulele monetare locale n-au gust, sunt nesărate. Unele lipitori guvernamentale sunt protejate de Grupul Bilderberg, unde se zice că stau atârnate în ordine alfabetică.
 
Noi, Hirudo Medicinalis, sugem sângele şi uşurăm circulaţia cerebrală graţie unui anticoagulant moştenit. Introducem în corp hirudina. La Paris, Moscova, Londra sau New York, stăm în borcane de lux, pe noptiere de celebrităţi. Spre deosebire de Lucian Blaga, Demi Moore ne-ar înghiţi de plăcere. Ne lipeşte pe faţă, pe gât, pe coapse, pe Hollywood. Aminoacizii noştri nu pot fi reproduşi de nici un laborator. Prevenim infarctul. Calmăm reumatismul. Tratăm ficatul, spondiloza, sinuzita, acufenele. Avem efect ginecologic şi vindecăm tulburările de potenţă. Reparăm chelia. Lipim degete, urechi, penis. Putem să ne-agăţăm de gingii, de limbă, de câmpul informaţional al celulelor. Generăm ecosisteme. Microvibrăm omul. Restabilim câmpul energetic. Toate aceste rezultate terapeutice sunt repertoriate la Centrul Internaţional al Lipitorilor din Moscova. Nu sugem sângele celor stresaţi, al vacilor nebune, al fumătorilor. Ne hrănim bio. Cu gâşte. Sensibile, exersăm binele, frumuseţea şi, acum, adevărul. Pentru protecţia omului, suntem de unică folosinţă. Acceptăm congelarea şi scufundarea definitivă în alcool. Dar vrem să fim RESPECTATE.
 
Vă rugăm să semnaţi acest protest toţi cei care sunteţi victime ale sucţiunilor politico-guvernamentale. Noi, Hirudo Medicinalis, semnalăm şi semnăm în felul nostru. În Y. Contactaţi-ne la sediul de pe strada Chibzuinţei. Sectorul 6.
 
 

0 comentarii

Publicitate

Sus