03.02.2021
Dacă ar fi să-i reproşez ceva nevesti-mii, fată drăguţă de altfel, i-aş zice că e impulsivă. Dar nu o fac pentru că nu-mi place să o văd suferind. O doare atât de tare palma când mă loveşte încât îmi dau lacrimile de emoţie.
Deunăzi venind împreună de la cumpărături a intuit, vă jur că nu m-a văzut, cum mi se scurg ochii după vecina de palier. A lăsat sacoşele jos şi mi-a dat un dos de palmă de ne-au podidit lacrimile pe amândoi. Pe ea de durere şi pe mine de mândrie că aveam tatuat inelul soţiei pe obraz.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus