08.02.2021
Dragă năşică,
iaca mi-am făcut timp să-ţi scriu câteva rânduleţe atât cât îmi permite poza asta drăguţă cu noi toţi. Vezi cât de veseli şi sănătoşi părem? Doar părem, în realitate mătuşa Fifi avea diaree, frate-miu era certat cu nevastă-sa, tata se bătuse cu un vecin şi l-a cam julit, pe mama o zgâria Coca pe braţe şi eu tocmai îmi scosesem o măsea. Dar altfel suntem bine.
PS: te rog să mă ierţi, mi-am dat seama prea târziu că e şi Bruno cu spatele. Da, îşi făcea nevoile, dar altă poză nu am. Te pupăm.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus