14.02.2021
Până de curând credeam că proasta de sor-mea are ţâţe mari, dar m-am uitat pe gaura cheii când era la duş. Îşi pune baloane umplute cu apă în sutienul mamei. De-aia stă cu orele-n baie.
Ieri tata, cică să-mi facă educaţie sexuală. Mi-a zâmbit şmechereşte, că prezervativele sunt de unică folosinţă, să nu le spăl, a văzut în gunoi câteva ude, îmi dă el câte vreau. N-am dat-o-n gât pe tâmpită, dar şi tata, atâta l-a dus capu' lui de armăsar, să o dea pe mine. Mă pregătesc s-o înţep din greşeală pe sor-mea.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus