16.02.2021
Când m-a îmbrăţişat prima oară, m-a lovit parfumul lui cu miros de ocean. Un parfum care m-a convins. Am făcut dragoste trei zile şi trei nopţi, ca-n poveşti. Apoi am aflat că, de fapt, el foloseşte după bărbierit spirt. Dar, înainte de a se întâlni cu mine, a trecut pe la fratele lui şi i-a folosit o loţiune cumpărată din Paris.
L-am părăsit. Nu puteam fi cu un bărbat care se dă pe faţă cu Mona. Mâine seară mă duc să mă-ntâlnesc cu fratele lui. Dar mai întâi trec pe la soră-mea să-mi împrumute o rochie de firmă.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus