17.02.2021
La grădiniţă au spus că empatia îmi e dusă la extrem. În generală, învăţătoarea i-a zis mamei că pur şi simplu absorb energia din jur, iar asta se citeşte pe mine ca într-o bizară oglindă umană.
Totul a fost bine până în gimnaziu. Însă când am dat de chimia anorganică, seaca geometrie plană şi opţionalul de fizică, fiecare oră parcă mi-a consumat ani din viaţă. Bătrân şi cu note mari, trec în clasa a opta. Am de învăţat mult pentru admitere şi mă rog să prind liceul. Sper să mai întineresc acolo.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus