23.02.2021
Şterge cu încheietura mâinii o picătură de transpiraţie care i-a trecut de sprâncene. Se înnegreşte uşor pe pleoapă de la dermatograful Chaanell. Se învârte pe scaunul ei răpciugos şi o apucă plânsul. Abia poate să-şi mai mişte degetele înţepate. I-au sărit şi două unghii.
I-a luat 4 ore să descoasă b din Adibas şi să coasă un d. Dar nu se lasă, mai are o geantă şi o bluză de trening. Spre dimineaţă e gata. Mândră toată de noua ei ţinută, dar mai ales de noua ei geantă. Originală Dioor şi alta nu.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În 2021, grupul are 3.000 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exerciţiu de flash fiction a cărui temă se schimbă aproape în fiecare zi. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus