24.02.2021
Mereu am auzit "Marieta e frumoasă, dar e proastă". Am talie de viespe şi-mi place să port tocuri roşii, senzuale. Vorbesc doar când mă mir la privelişte.
Săptămâna trecută, în trenul luxos cu care am mers la Sinaia, că frumuseţea are avantaje, am păţit nenorocirea. Împingând de WC să mă văd toată în oglindă, mi-a scăpat piciorul.
Trăgeam, apăsăm şi se golea rezervorul cu rahat pe mine. Rahatul o luă apoi spre restaurantul tapiţat cu catifea verde. Ce am făcut? Marieta e frumoasă, atât am ştiut, atât am strigat.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În februarie 2021, grupul are 4.300 de membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus