17.04.2021
Vecinii mei pare că au în loc de papuci de casă, cărămizi. Fac întreceri nebune din sufragerie în baie şi apoi aruncă cu scaune în bucătărie.

Eu iar nu pot să adorm şi caut un playlist pe Spotify cu sunete de ploaie.

Ha, când Andu s-a operat de apendicită mă prefăceam miercurea şi vinerea că mă doare şi pe mine în partea dreapta jos. Adevărul e că ceva tot mă durea. Miercurea şi vinerea în casa mea se ţinea post. Voiam aşa tare să am şi eu cicatrici la fel de mişto ca Andu. Operaţia lui se cicatrizase şi arăta foarte rău. Pielea din jurul rănii era ciudată şi Andu spunea că nu simte nimic dacă-l ating. Voiam şi eu.

Când mă dădeam cu rolele în parc şi ştiam că urma să cad, nici nu încercam să anticipez conexiunea cu asfaltul. Din contră, mă bucuram. Mă gândeam: " Ajung acasă şi-i arăt lui Andu ce răni am şi-i zic că o să am cicatrici de 10 ori mai mişto că ale lui, iar el, o să se bucure pentru mine"

Dar Andu nu se bucura. Mă certa că n-am fost atentă şi-mi spunea că o să am picioare foarte urâte şi pline de semne. (Ceea ce am, dar are şi Andu). Momentele în care mă prefăceam că mă doare în partea dreapta jos au luat sfârşit. Acum am şi eu cicatricea unei răni care arăta cool pentru moment. Când Andu a început să aibă coşuri voiam şi eu, aşa că-mi strângeam cu degetele (aşa cum vedeam că-i face mama) faţa în diferite locuri. Pe nas, pe frunte, pe bărbie, sub ochi, între sprâncene. Voiam să fiu ca Andu. El şi cu buline pe faţă tot cel mai frumos era. M-am stresat cam mult în ultima vreme, am dormit rău,(se aud manele în surdină), am mâncat dezechilibrat... Andu râde de mine acum.

Vecinii mei mută mobilă sau fac dragoste la ora 2 noaptea pe ritmuri interesante.

Andu avea mulţi prieteni, iar mama şi tata-l puneau să mă ia cu el peste tot. Aşa am învăţat alfabetic toate înjurăturile. După sesiunea de limbaj vulgar mergeam acasă şi mă învăţa să scriu.

Acum scriu ca Andu. Bine, el scrie mai bine decât mine, dar eu scriu mai des.

Am toate cicatricile de care am nevoie să fiu un fel de Andu, cred?!

Vecinii mei s-au oprit. Aud doar playlistul cu diferite tipuri de ploaie de pe Spotify şi aproape adorm.

Andu...


0 comentarii

Publicitate

Sus