20.09.2021
M-am născut luni dimineaţa. Doctorul era mahmur şi mirosea a whisky şi a chiloţi de asistentă. Asistenta avea ochii cârpiţi de nesomn şi falca de bărbat-su. Doctorul era supărat că nu i s-a sculat, asistenta că i s-a ars zacusca. Mama zâmbea pierdută.
 Am murit într-o miercuri după amiaza. Doctorul zâmbea şi mirosea a zacuscă. Asistenta mirosea a chiloţi de doctor şi îmi aranja perna dându-mi pe la nas sânii mari, ce tocmai găzduiseră, pe rând, scula doctorului şi a lui bărbat-su.
 Marţi am lucrat.


Ficţiuni Reale este un proiect colectiv, iniţiat în 2013, de Florin Piersic jr. În urma apariţiei unui volum de povestiri la editura Humanitas, conceptul Ficţiuni Reale a continuat să existe, ca grup pe Facebook. (În septembrie 2021, grupul are 7.150 membri.) Autorii scriu povestiri ultra-scurte, limitându-se la 500 de caractere - un exercițiu de flash fiction a cărui temă se schimbă la câteva zile. Coordonatorii grupului sunt Florin Piersic jr., Gabriel Molnar, Răzvan Penescu şi Luchian Abel. (Desen de Adrian T. Roman.).

0 comentarii

Publicitate

Sus