18.12.2022
Fotografia e o artă, frumusețea ei e-n ochii privitorului.

"Cochetez" cu fotografia, este o pasiune mai veche, cu încercări, ratări și reveniri, un hobby care îmi completează viața într-un mod frumos. Știu că mai am multe de învățat, îi admir pe adevărații fotografi, profesioniști, care transmit atât de minunat prin ceea ce fac!

Îmi place să fotografiez copaci, păsări, flori, gâze, peisaje... tot ce-mi place, tot ce-mi pare interesant sau ciudat, ce-mi dă o stare de bine, de evadare din cotidian.

Mă preocupă în special natura, liniștea cu care mă-nvăluie culorile și sunetele ei, bucuria și emoția, suspansul unor clipe... un răsărit, zborul unei păsări, privirea caldă a unei căprioare, culorile toamnei prin pădure...

Cred că fotografiile spun o poveste pe care fiecare o percepe, o trăiește într-un fel anume, după vibrațiile sufletului, le simte cu mintea sau cu inima... Suntem atât de diferiți!

În ziua de azi, cu-atâta zbucium și gălăgie, știri-bombă, copleșiți de gânduri și griji, zile cu stres, mereu grăbiți, trăind în ritm alert... că doar e secolul vitezei!... mi-am creat o lume a mea (așa îmi place să cred), cu aparatul foto în mână, evadez de câte ori reușesc în natură. E o altă lume, simplă, liniștită și plăcută, unde uit de toate, sunt pe un tărâm de basm! Ador mai ales pădurile! Ador Apusenii! Sunt câteva locuri în care revin cu mare drag și dor de fiecare dată, în orice anotimp!

Când simți natura, vibrezi cu ea și-ți poți găsi alinarea, echilibrul...

Cred că-mi place să surprind și să transmit prin imagini, emoția momentului, să-i fac pe oameni să vadă câtă frumusețe e-n jurul nostru, să se mai oprească din goana zilnică și să se bucure de lumina caldă ce-nvăluie natura, ceața ce se risipește-n valuri, gingășia unei flori... măreția naturii!

Și mai e ceva... dorința de a prelungi, de a păstra acele momente magice, ce repede devin amintire...































0 comentarii

Publicitate

Sus