01.01.2007
Trimiteți textele propuse spre apariție în această rubrică pe LiterNet pe adresa [email protected].
Textele vor fi însoțite de numele autorului, numele piesei, numele traducătorului (dacă este cazul) și de datele de contact ale celui care trimite textul (inclusiv adresă și număr de telefon), precizându-se și calitatea în care se face trimiterea. Asigurați-vă că aveți drepturile necesare privitoare la textele trimise.
În cazul în care textul a fost montat sau publicat în volum trimiteți și informații despre montare / publicare.
Trimiteți și un rezumat de 2.000-5.000 de semne al piesei (atenție, e vorba de un rezumat, nu de un sinopsis sau de un text de promovare în care se dau doar informații sumare asupra subiectului). Dacă piesa vă aparține, vă rog să ne confirmați că doriți ca un fragment de aproximativ 6-10.000 semne să apară pe LiterNet, alături de rezumatul piesei (vă rog să sugerați fragmentul care sa apară).
Trimiterea textului pe adresa de e-mail de mai sus reprezintă acordul implicit pentru publicarea rezumatului și a unui fragment din piesă pe LiterNet.
LiterNet nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care piesele ce ne vor fi trimise aparțin altor autori sau traducători decât se menționează în e-mailul trimis la adresa menționată mai sus.
LiterNet nu se obligă să publice toate textele primite pentru această rubrică.

0 comentarii

Publicitate

Sus