01.01.2007
Trimiteţi textele propuse spre apariţie în această rubrică pe LiterNet pe adresa [email protected]
Textele vor fi însoţite de numele autorului, numele piesei, numele traducătorului (dacă este cazul) şi de datele de contact ale celui care trimite textul (inclusiv adresă şi număr de telefon), precizându-se şi calitatea în care se face trimiterea. Asiguraţi-vă că aveţi drepturile necesare privitoare la textele trimise.
În cazul în care textul a fost montat sau publicat în volum trimiteţi şi informaţii despre montare / publicare.
Trimiteţi şi un rezumat de 2.000-5.000 de semne al piesei (atenţie, e vorba de un rezumat, nu de un sinopsis sau de un text de promovare în care se dau doar informaţii sumare asupra subiectului). Dacă piesa vă aparţine, vă rog să ne confirmaţi că doriţi ca un fragment de aproximativ 6-10.000 semne să apară pe LiterNet, alături de rezumatul piesei (vă rog să sugeraţi fragmentul care sa apară).
Trimiterea textului pe adresa de e-mail de mai sus reprezintă acordul implicit pentru publicarea rezumatului pe LiterNet şi a unui fragment din piesă.
LiterNet nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care piesele ce ne vor fi trimise aparţin altor autori sau traducători decât se menţionează în e-mailul trimis la adresa menţionată mai sus.
LiterNet nu se obligă să publice toate textele primite pentru această rubrică.

0 comentarii

Publicitate

Sus