Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Proză scurtă  Sageata  Cuvinte pentru înecaţi

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Ştiri despre dezbrăcaţi


Alina Andrei

28.10.2007
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Ashton Kutcher a pierdut într-un taxi din Valencia un telefon mobil cu 35 de poze în care soţia sa, Demi Moore, apare dezbrăcată în patul conjugal. Vestea că imaginile intime ar putea să apară în presă, nu i-a picat bine vedetei în vârstă de 44 de ani. Ashton apare şi el gol, purtând doar o pereche de ochelari de soare. (octombrie 2007)

Partidul Femeilor din Polonia se luptă pentru a intra în Parlament, şi foloseşte ca armă electorală un afiş cu şapte doamne goale. Printre acestea se află şi fondatoarea partidului, scriitoarea Manuela Gretkowska, iar părţile lor intime sunt acoperite de un logo pe care scrie: "Partidul Femeilor. Polonia este o Femeie". (septembrie 2007)

După ce a acceptat să fie pozată nud pentru a pleda pentru protecţia animalelor, actriţa Alicia Silverstone a acceptat să apară fără haine şi într-un material video. (septembrie 2007)

E-mail-urile spam care promit fotografii nud cu Angelina Jolie, Nicole Kidman, Natalie Portman şi Milla Jovovich, au distrus calculatoare. Deşi promit materiale provocatoare cu starurile amintite, mail-urile respective instalează un rootkit periculos pentru PC. (septembrie 2007)

În campania publicitară pentru parfumul Chanel, "Coco Mademoiselle", Keira Knightley a pozat în costumul Evei, acoperindu-şi sânii cu o pălărie neagră, şic. Anul trecut actriţa a apărut la fel de sexy (şi de dezbrăcată) pe coperta revistei Vanity Fair, alături de Scarlett Johansson şi Tom Ford, într-o fotografie de Annie Leibowitz (septembrie 2007)

Cântăreaţa Mariah Carey a renunţat la rochie în timpul şedinţei foto pentru coperta revistei Interview. Fotografia realizată de Bruce Weber o arată acoperită doar cu o eşarfă. (august 2007)

Câteva sute de oameni au participat la o şedinţă foto nud pe gheţarul Aletsch din Elveţia, care este ameninţat cu dispariţia din cauza încălzirii globale. Şedinţa a fost organizată de fotograful american Spencer Tunick şi de Greenpeace. Voluntarii au pozat în pielea goală la o temperatură de minus 10 grade Celsius. (august 2007)

Imaginea actriţei Lindsay Lohan ar putea avea de suferit, dacă mai multe fotografii nud, care i-au fost furate din computer, vor fi împrăştiate pe internet. Pozele i-au fost sustrase de un hacker. (iulie 2007)

Cafeneaua Erotică organizează pe terasa Clubului Twice, joi, 26 iulie 2007, ora 19:00, dezbaterea "Nudul în pictură şi fotografie". (iulie 2007)

Greenpeace caută voluntari gata să pozeze nud pe un gheţar din Alpii elveţieni. Acţiunea va simboliza "vulnerabilitatea gheţarilor şi fragilitatea corpului uman", a explicat Greenpeace într-un comunicat. Organizaţia ecologistă speră că voluntarii se vor prezenta în număr mare pentru a poza pentru Spencer Tunick. (iulie 2007)

Cincizeci de oameni s-au fotografiat singuri nud pentru expoziţia lui Alexandru Paul. La H'Art Gallery, fotograful a expus proiectul artistic minimalist "Exhibition", fost "Organic CV". (iunie 2007)

Pe un pod din Amsterdam, aflat deasupra unuia dintre cunoscutele canale istorice ale oraşului, 2.000 de bărbaţi şi femei au participat la o şedinţă foto nud, realizată de celebrul Spencer Tunick. (iunie 2007)

Bart Simpson va putea fi admirat în costumul lui Adam în cel mai nou film, unde se va plimba cu skateboardul gol-goluţ. Nu este prima dată când Bart pozează gol. În 2002, revista Rolling Stone a publicat o poză în care bebeluşul Bart apare dezbrăcat. (aprilie 2007)

Mai multe poze nud ale lui Marilyn Monroe au fost expuse la New York şi vor fi scoase la vânzare. Fotograful care le-a realizat, Lawrence Schiller, susţine că a fost ultima şedinţă foto a celebrului sex simbol. Întregul set de nuduri a fost publicat, într-o ediţie limitată, la sfârşitul anilor '60, dar este pentru prima oară când sunt prezentate într-o expoziţie. (mai 2007)

De pe site-ul oficial al Facultăţii de Filosofie se poate ajunge pe o pagină unde există fotografii în care un profesor al instituţiei apare nud. Decanul susţine că a convocat pentru miercuri o comisie administrativă care să ia în calcul moralitatea gestului făcut de profesor. (februarie 2007)
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

ARHIVA RUBRICII

Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro Singura veveriţă siberiană pe care o cunosc stă la bloc (5.0/5 - 27 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro Poemul perfect de iubire pentru tine, doar pentru tine (4.8/5 - 18 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro Patti Smith şi Robert Mapplethorpe în bucătăria lor (coioasă, cum ar spune un cunoscut de-al meu) (4.7/5 - 13 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro Am vrut să fotografiez: Un om plin de păsări (5.0/5 - 6 voturi)
Sageata Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro La mine în cartier: Apollinaire şi Marie Laurencin (4.9/5 - 8 voturi)
Sageata Toate articolele din această rubrică


RUBRICILE CATEGORIEI

Sageata Miscellanea
Sageata Praful de pe tobă
Sageata autoficţiuni
Sageata Înaltă ordine de idei
Sageata Sticla cu cerneală
Sageata Editorialul de luni dimineaţă
Sageata Cafe del Sol
Sageata Diversiuni şi aluviuni
Sageata Micile istorii
Sageata Scrisorile Getei
Sageata Insolita de marţi
Sageata Întîlniri - De dragoste
Sageata România, draga de ea!
Sageata Jobenul cu iepuraşi
Sageata Şoseta cântăreţului de blues
Sageata inter_zise
Sageata Biciclete în Beijing
Sageata Istorii inventate
Sageata Respiraţie sub apă
Sageata CompletAbil
Sageata Cutia cu păpuşi
Sageata Drumul spre Oz
Sageata Un pic - alte întîmplări adevărate
Sageata Poveştile fetei nesăbuite
Sageata Cum să...
Sageata Bungee Jumping
Sageata InCompletAbil fantastic
Sageata Ceaiul de joi dimineaţă
Sageata Fractalul Epic
Sageata Zen şi arta întreţinerii motocicletei
Sageata Povestiri minimaliste
Sageata PUNCT...
Sageata S-a întâmplat într-o joi
Sageata 8 1/2. Odă bărbaţilor / Ode to men
Sageata Blues Letters
Sageata Casa cu pereţi de vânt
Sageata Bestiar domestic imaginar (cu persoane celebre)
Sageata Ora de libertate
Sageata Viaţa domnului Lăzărescu
Sageata Întâmplări despre niciodată
Sageata Jurnal de maimuţe
Sageata Cântece simple
Sageata 49
Sageata Totul pe alb
Sageata Pentru cine bat străzile
Sageata Autorul


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer