Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Proză scurtă  Sageata  Întîlniri - De dragoste

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Orhidei şi idei
de Valentine's Day


Şerban Foarţă

14.02.2008
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Dorind să-mi fac nişte provizii de SMS-uri şi e-mailuri, pentru ziua de 14 februarie a.c., am căutat pe Internet. Numai că ce-am găsit acolo, neconvenindu-mi întru totul, am considerat că s-ar impune, în vederea unor ediţii viitoare, mici retuşuri & ameliorări, - marcate cu culoare roşie, iar ceea ce-i cam prisoselnic urmând să fie pus între croşete sau paranteze drepte [...]. (A croşeta cu aţă roşie, de altminteri, e un obicei mărţişoresc, utilitatea căruia, fireşte, se va vădi peste vreo două săptămâni, - ca şi, nu mai puţin, aceea a inimioarelor, a bucheţelelor de flori, a guriţelor, a telefonaşului erotic.) Mesajele sunt, îndeobşte, comentate (în, oarecum, maniera "Poştei lui Cupidon"!). - Toate acestea, în onoarea Sfântului al cărui hram e astăzi.E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit. - Ce mai aştepţi? Înamorezează-te subit!

Vata de zahar? NU... Sirop de capsuni? NU... Ciocolata? NU... Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine! - Ultima frază e înlocuibilă prin: Supremul meu dulci eşti tu!

Niciodata nu-i prea tarziu iubirii mele sa-i intinzi o mana si toata frumusetea ei de vis, in amintire sa-ti ramana... - De acord: frumuseţea e setea de vis!

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte mereu ca cineva te iubeste, si acela sunt EU.

Iti trimit cel mai [fierbinte] de foc [şi nedosit sub spuze] sarut virtual al tuturor timpurilor (tine telefonul [] lipit de buze []): TTZZOOCC!

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului []... saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut [...]: TTZZOOCC! - După cum se vede (şi aude) onomatopeea "ttzzoocc!", provine din -ul anterior.

Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta, pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta, pana si iubirea... - Persoano, eşti cam tristă, pesimistă, şi te-ai pierdut cu firea! (Relaţii, dna G. Vrânceanu ş.cl.)

Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna. - Într-adevăr, ar da o literă compusa dă toată frumuseţea, precum ! Ce mi-e -ul, ce mi-e eutu-l?

160 de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea, asa ca restul va trebui sa ti-l imaginezi. - Începe cu japoneza (sau cu o japoneză).

Sa iubesti nu e nimic, sa fii iubit e ceva, sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL. - WAW!

Un inger m-a intrebat de ce tin atat de mult la tine. I-am spus ca nu exista nici un motiv ca sa nu fac asta[.], Sfinte Valentine!

Sunt frunze ce nu cad oricat de tare ar bate vantul... sunt inimi ce nu se despart nicicand chiar daca sunt departe!!! - În rezumat: Sunt inimi care sunt departe, însă nimic nu le desparte!!!

[...] de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestecat cu ceata... - Cu ceata celorlalte sentimente?

Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheatza pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine. - Aduce a Nichita; să fie-adevărat?!

Din apa marilor as vrea sa impletesc Cuvantul dulce "TE IUBESC" si tie sa ti-l daruiesc, pentru ca esti tot ce-[i]mi doresc! (De menţionat, în paranteză, că împletirea apei [mării] ar fi, într-adevăr, o performanţă, - faţă de care îndulcirea ei rămâne o nimica toată!)

Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul [...]. - Problema se rezolvă printr-un aparat de ras electric.

Te iubesc pt ca existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad [...] - Pesemne că iubeşti un (o) frizer(iţă).

Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti! - Asta e: cu rasul stăm mişto!

[...] Nu sunt Superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o? - Fie şi dacă nu eşti Superman, faci parte dintre mari şi tari!

Dumnezeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti. - Ai grijă de sginima ta! Pt că e una singură...

Sunt langa tine, tu esti in inima mea, mereu, aici, doua batai impreuna si doua surasuri dimineata. - "Langa tine" e-a o ţine langa?

Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda. - Şi tu o cam ţii langa!

[...] Oriunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc. - V. comentariul anterior.

Niciodata n-am crezut ca vei fi..[.] dar uite ca esti..[.] esti aici... aproape de mine, langa inima mea..[.] - V. comentariul anterior.

Te iubesc la nesfarsit si tot ce imi doresc este sa te am langa mine mereu! [...] - Cred că a sunat destul... talanga!

Exista 4 etape catre fericire: 1. eu, 2. tu, 3. inimile noastre, 4. noi doi impreuna. - Dreptatea e de partea ta: (etape).

Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima [] mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!! - Corect!!!

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min, ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate. - Radio Erevan întreabă: cine v-a spus că ziua are 24 ore, că o ora are 60 [de] min[ute], iproci, iproci?!

Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare.

Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc [,] iar ultimele doua sa ramai cu mine... - No comment!

Iubeste caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor. - A se evita, pe cât posibil, dezagreabila conjuncţie caci. (În caz contrar, "...te caci numai iubind"!)

Si daca doua inimi singuratice si-au dat pentru prima oara "mana" pentru a forma ceva atat de frumos, numit DRAGOSTE, atunci Cupidon si-a indeplinit menirea!

Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer