13.02.2004
Dragi prieteni,

Poate că nu avem nevoie de sărbători speciale pentru a ne reaminti să iubim. Poate că e suficient să deschidem ochii, să privim persoana care ne stă alături şi să îi vedem zîmbetul larg pentru a redescoperi că o iubim. Sau poate că e suficient să închidem ochii şi visul acela perfect rotund despre fiinţa care o să ne împlinească va începe să ne rătăcească iar prin minte, compunîndu-se şi recompunîndu-se din bucăţele mici, din amănunte, din detalii, din insignifiantul cotidian care pare atît de mare şi de important cînd e împărţit la doi.

Poate însă uneori o zi ca 14 februarie e una din acele multe zile în care vrei să îţi spui iubirea. Aşa că dacă te-ai îndrăgostit mai recent sau mai demult şi vrei să ne povesteşti despre asta, dacă vrei să îi faci un cadou din cuvinte persoanei care îţi stă alături, dacă ai un vis special pe care vrei să îl împarţi cu LiterNet şi cu cititorii lui, pune cuvintele tale într-un fişier word (cu diacritice de preferinţă) şi trimite-l pe adresa [email protected].

Vizitaţi Albumul cu inimi la LiterNet şi amintiţi-vă să iubiţi. De Sfîntul Valentin, de Dragobete, ieri, azi, mîine, în orice clipă, mereu.

Dacă privind în jur vedeţi şi voi inimi, pozaţi-le şi trimiteţi-le pe adresa [email protected] în format jpg, cu dimensiunea de 800x600 pixeli.

0 comentarii

Publicitate

Sus