22.03.2013
Se calculează în funcţie de ziua în care te-ai născut sau în funcţie de cum te regăseşti ca cititor (modestia şi sinceritatea de sine sunt indispensabile pentru o bună predicţie):

Omul-Luni
Shit has to be done! Omul ăla enervant care termină chestiile la timp, primul care aduce proiectul şefului, e cel care arată celorlalţi şase oameni din săptămâniac cum se fac lucrurile, e exemplul viu al faptului că există cineva mai bun decât tine şi că societăţii nu-i pasă că tu nu-l suporţi, pentru că el va fi mereu primul, omul unui nou început. Poartă cravată şi pare intelectual. Seara, arată semne grave de oboseală-extenuare, dar doar în oglindă şi când nu-l vede nimeni, pentru că în rest se bucură de succesul lui ca un nemernic activ. Compatibilitate: Nimeni.

Omul-Marţi
Măcar nu e Luni! E cel care trece pe lângă tine şi nu-l vezi, decât atunci când destinul te forţează să interacţionezi cu el şi atunci descoperi că nu e un om rău şi că îl confundai cu un Om-Luni. Relaţiile cu el pot fi de lungă durată în cazul în care aveţi mult de lucru, poate fi un om obositor sau plictisitor dar, în general, cuvântul care îl caracterizează e "tern". Nu are motive să fie urât, doar dacă e în cârdăşie cu o anumită zi a lunii, atunci poate fi de-a dreptul superstiţios, în rest e un om calm şi pus pe treabă. Compatibilitate: Omul-Joi

Omul-Miercuri
In the middle of things! Se caracterizează, în general, prin implicare. Dacă îl vei cunoaşte, cu siguranţă va fi făcând ceva sau va avea un plan în care te va băga şi pe tine şi, până să-ţi dai seama, o să fii ocupat până peste cap şi pe la sfârşitul relaţiei voastre o să ai impresia că ai trecut peste un moment culminant al vieţii tale cotidiene. Un uragan de activităţi care te pot entuziasma sau te pot enerva, în funcţie de predispoziţia ta pentru dormit. Viaţa sa socială nu este cea mai bună, dar viaţa profesională va fi întotdeauna palpitantă, sau cel puţin plină. Compatibilitate: Omul-Vineri.

Omul-Joi
Ai o presimţire! Este un om al optimismului vag sugerat, are puterea de a induce speranţa că există şi oameni mai buni. Un om al contrariilor. Poate fi ori foarte harnic şi atunci pentru că nutreşte încrederea că va fi răsplătit pe măsură în cele ce urmează (sau se minte singur că e ultima dată când face aşa ceva), dar de asemenea poate fi foarte leneş, pentru că se înhăitează cu oameni care îi înlesnesc această trăsătură. În general, este omul nemulţumit de ceea ce face, dar care dă impresia că e fericit, spunând mereu că ceva bun se va întâmpla. Compatibilitatea: Omul-Marţi.

Omul-Vineri
Starting to be well! Întotdeauna a fost şi este un om al bucuriei absurde, un om al sentimentelor, dar nicidecum al faptelor. Este foarte sociabil, dar are o viaţă profesională la pământ pentru că se bazează mereu pe alţii. Poate fi narcisist, are impresia că atunci când el e implicat în ceva, totul va merge bine, dar uneori poate fi la fel de plictisit şi tern ca oricare altul. În relaţiile cu el, grijile dispar, îşi face partenerul să uite de toate problemele, măcar pentru o scurtă perioadă de timp, dar e înşelător. Are şi el tendinţe superstiţioase în legătură cu unele zile ale lunii. Uneori poate fi foarte pretenţios la mâncare, mai ales în cazul sărbătorilor religioase. Compatibilitate: Omul-Miercuri.

Omul-Sâmbătă
Fără griji! El este cel care poate aduce calmul şi relaxarea în viaţa oricui, este un om al petrecerilor, al sărbătorilor, al excursiilor şi al bunei-dispoziţii. Poate fi, în schimb, foarte obositor şi dezamăgitor în unele cazuri (în care nu îşi respectă promisiunile sau se dedă de la caracteristicile lui obişnuite). Este supranumit "Mesia Săptămâniacului" pentru că e un om aşteptat de toţi ceilalţi, are trăsături de lider şi oferă încredere de sine. Compatibilitate: Oricine.

Omul-Duminică
Oh, what a man! Are o predispoziţie binecunoscută de a fi un om frumos, manifestă tendinţe spre ritual, spre gesturi de sacralitate şi spre pace interioară. Induce mereu celorlalţi o stare de bine, dar poate purta cu el urma unei dezamăgiri. Va fi mereu urmărit de Oamenii-Luni invidioşi care vor să-i reducă tot mai mult din atribuţii. Un om al odihnei şi al legii, din cauza cărora nu va putea niciodată să aibă o carieră în niciun domeniu (dar pot fi şi excepţii). Adoră artele şi îşi dedică destul de mult timp acestora, în lipsa altor ocupaţii. Compatibilitate: Oricine, în afară de Oamenii-Luni.

0 comentarii

Publicitate

Sus