26.03.2014
Nu ştiu dacă toţi artiştii deţin această bucurie de a trăi sau această prospeţime, dar cei care sunt preocupaţi cu adevărat de ceea ce fac sunt încântători, plini de farmec şi magnetism", destăinuie actorul Andi Vasluianu, Artistul zilei, prezentat de Serpentine Series Project în cadrul campaniei Trăieşte Iubeşte Creează.

Rezumă bucuria de a trăi prin intermediul artei ca fiind o trăire a prezentului, pe care are datoria de a o experimenta. "Mă întâlnesc cu mine. Totul se limpezeşte în jur şi gândurile dispar", spune actorul.
 
Devine mai creativ atunci când întâlneşte un regizor bun şi are o slăbiciune pentru tinerii talentaţi. "Trăiesc, deci mă bucur" spune când este întrebat cum se bucură de viaţă omul Andi Vasluianu.
 

Actorul Andi Vasluianu este unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori români, având până în prezent peste 100 de roluri în filme şi piese de teatru.
 
În perioada 25 martie - 11 aprilie 2014, campania Trăieşte Iubeşte Creează prezintă 12 artişti români care vor împărtăşi publicului prin scurte interviuri propriile lor experienţe ale bucuriei de a trăi cu artă şi micile plăceri ascunse care dau artiştilor acel "joie de vivre".
 

Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu
 
www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject
 

0 comentarii

Publicitate

Sus