Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Atelier LiterNet  Sageata  Eseu  Sageata  oameni pe care îi admir, oameni pe care îi iubesc

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Trăieşte Iubeşte Creează (II) - Andi Vasluianu: Când mă întâlnesc cu mine, totul se limpezeşte în jur


Serpentine Series Project

26.03.2014
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Articolul anterior din rubrică
Articolul urmator din rubrică
Nu ştiu dacă toţi artiştii deţin această bucurie de a trăi sau această prospeţime, dar cei care sunt preocupaţi cu adevărat de ceea ce fac sunt încântători, plini de farmec şi magnetism", destăinuie actorul Andi Vasluianu, Artistul zilei, prezentat de Serpentine Series Project în cadrul campaniei Trăieşte Iubeşte Creează.

Rezumă bucuria de a trăi prin intermediul artei ca fiind o trăire a prezentului, pe care are datoria de a o experimenta. "Mă întâlnesc cu mine. Totul se limpezeşte în jur şi gândurile dispar", spune actorul.
 
Devine mai creativ atunci când întâlneşte un regizor bun şi are o slăbiciune pentru tinerii talentaţi. "Trăiesc, deci mă bucur" spune când este întrebat cum se bucură de viaţă omul Andi Vasluianu.
 

Actorul Andi Vasluianu este unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori români, având până în prezent peste 100 de roluri în filme şi piese de teatru.
 
În perioada 25 martie - 11 aprilie 2014, campania Trăieşte Iubeşte Creează prezintă 12 artişti români care vor împărtăşi publicului prin scurte interviuri propriile lor experienţe ale bucuriei de a trăi cu artă şi micile plăceri ascunse care dau artiştilor acel "joie de vivre".
 

Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu
 
www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject
 
Articolul anterior din rubrică
Toate articolele din rubrică
Articolul urmator din rubrică
0 comentarii

Spacer Spacer