27.03.2014
Serpentine Series Project vă invită să faceţi cunoştinţă cu Carmen Secăreanu, artistul celei de-a treia zi a campaniei Trăieşte Iubeşte Creează. "Cred că artiştii au nevoie să fie printre oameni, să aibă experienţe, chiar şi mai extreme, pentru inspiraţie şi pentru că lucrează cu oamenii. E simplu să trăieşti bucuria vieţii prin artă, aşa cum viaţa mea are un sens şi aşa cum eu sunt în acest fel integrată în lume", spune designerul Carmen Secăreanu.

Carmen Secăreanu mărturiseşte că se bucură de viaţă petrecând mult timp cu prietenii, bând cafele cu ei. Face multe excursii şi îi place să vadă filme. "În general, gânditul mă face mai creativă. Devin mai creativă şi când pierd vremea la soare".


Designerul Carmen Secăreanu este un artist recunoscut şi apreciat în lumea modei din România şi din ţările cu tradiţie în fashion design, cu numeroase distincţii primite pentru creaţiile sale vestimentare.

Pe parcursul a trei săptămâni, campania Trăieşte Iubeşte Creează promovează în spaţiul public expresii ale bucuriei de a trăi cu artă, pornind de la ideea că cei mai apropiaţi de această zonă de exprimare sunt artiştii, oamenii care interpretează, creează, care au exerciţiul îmbinării trăirilor personale cu emoţiile artistice.


Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Machiaj: Betty Făcăianu
Coafură: Salon Fason
Lampă: Carmen Secăreanu
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu

www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject

0 comentarii

Publicitate

Sus