28.03.2014
"Bucuria pe care o simt artiştii prin menirea lor de a transmite celorlalţi sentimente, stări, trăiri depăşeşte întotdeauna chinul creaţiei. Recunosc că am început să simt aceasta bucurie ani buni după începerea carierei mele. Până într-un anumit punct totul se rezuma la lupta cu mine, cu neputinţele mele fizice, cu nereuşitele mele. Apoi am înţeles că la un moment dat mă voi despărţi de scenă, de dans şi am început să-mi transform apariţiile scenice într-o sărbătoare. Astfel am simţit bucuria dăruirii unei clipe unice, bucuria conectării cu oamenii prin artă."

Corina Dumitrescu consideră, însă, că în spatele imaginii date de meseria lor, artiştii sunt oameni obişnuiţi, cu trăirile, bucuriile şi tristeţile pe care le are fiecare dintre noi. "Mă bucur de ochii copilului meu, de mirosul naturii, de discuţii interesante, de prietenii, de îmbrăţişări, de dragoste, de mâncare bună, de alinări, de cuvinte frumoase, de soare după ploaie, de ploaie după soare şi tot aşa..."


Corina Dumitrescu este o personalitate a baletului românesc, de notorietate atât în ţară cât şi în străinătate pentru rolurile titulare interpretate în balete clasice, dar şi în piese moderne.

Campania Trăieşte Iubeşte Creează încurajează aprecierea actului artistic, dezvăluind latura umană a interpretului, modul său educat şi rafinat de a percepe estetica frumosului.


Foto: Vlad Bîrdu
Styling: Ema Baniţă
Machiaj: Irina Căjvăneanu
Coafură: Salon Fason
Mulţumim Allkimik şi Emilian Ciobanu

www.ssproject.ro
www.facebook.com/serpentineseriesproject

0 comentarii

Publicitate

Sus