07.09.2017
Mâncărimile de mâini şi de picioare sunt iritante. Sub unghii se depozitează straturi întregi de piele, piele moartă-şi excesiv de multe bacterii. Nu te scarpini când îţi vine să te scarpini. Nu e recomandat. E un fel de regulă, de fapt, nimeni nu se scarpină.
Nimeni nu se scobeşte-n nas, nimeni nu mestecă gumă, nimeni nu scoate sunete dezgustătoare. Nimeni.
E bine de ştiut faptul că dacă faci ceva din cele INTERZISE mai sus, urmează ceva ce nu e chiar plăcut.- asta pentru tine -
Dezinfectant, toată lumea utilizează dezinfectant:la şcoală, şi la muncă, şi la joacă(asta , desigur, în locuri sterile), şi la antrenamente, şi la piscină... Mă rog, peste tot.
Toate obiectele din casă sunt acoperite de o foiţă subţire şi transparentă din vâscoză - asta ca nu cumva praful care se aşază să fie greu de eliminat -
Fără muzică la căşti. E vital să nu asculţi muzică la căşti. - Doamne! -
În primul rând, casca e mult prea în interiorul urechii, fir-ar e un corp străin în aproape interiorul tău... E mult prea aproape de timpan... Trebuie să ai grijă de tine şi de simţul tău auditiv.
Fără dulciuri, absolut interzis. Dulciurile cariază şi reduc pofta de mâncare deci, anorexie. Asta, sau... Diabet... ceea ce duce la -> Obezitate.
Nimeni, dar absolut nimeni nu vrea să fie obez într-o lume atât de perfectă.
Fetele trebuie să aibă tot timpul părul prins şi niciodată scurt. Ce adeptă a sexului frumos şi-ar distruge feminitatea prin a-şi scurta din lungimea - perfectă a - părului?
Plus că nimănui nu-i place să găsească fire de păr, nicăieri.
Fără animale de companie. Animalele sunt depozite de viermi intestinali care se transmit uşor - uneori doar prin mângâiat -
Nimeni nu iese din casă când: plouă, ninge, răsare soarele.
Soarele emite raze ultraviolete care afectează vederea şi pielea şi stârneşte în general melancolie.
Nu vrem o lume melancolică. Vrem o lume eficientă!
Fără cărţi sau filme, de obicei induc cititorul / privitorul în eroare. Îl fac să-şi piardă încrederea în noi.
Nu mai trebuie să aştepţi să-ţi găseşti sufletul pereche.
Căutăm împreună.
Dragostea e mult mai simplă prin ochii reci şi sinceri ai sistemului.
Nu te joci nimic, nu vorbeşti cu nimeni altcineva în afară de sufletul tău pereche şi eventual copilul pe care îl veţi face după 2 luni de la începerea relaţiei voastre social-amoroase.
În rest, trăieşti pe baza şablonului.
Respecţi sistemul.
Iubeşti.

0 comentarii

Publicitate

Sus